به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 10,216
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 23,259
بازدید ماه: 130,740
بازدید کل: 25,997,447
افراد آنلاین: 14
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۰ ۵ - معاون سیاسی ارتش: تجربه برجام نشان داد هزینه مقابله با آمریکا از سازش کمتر است ۱۳۹۷/۰۴/۱۸
معاون سیاسی ارتش:
 تجربه برجام نشان داد هزینه مقابله با آمریکا از سازش کمتر است
۱۳۹۷/۰۴/۱۸
 
 
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی آجا گفت: تجربه برجام و همه تجربیات گذشته در مواجهه با آمریکا نشان داده است که آمریکا هیچگاه به تعهدات خود عمل نکرده و هزینه سازش با آمریکا از هزینه چالش و مقابله با آن بیشتر است.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر اکرمی‌نیا معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جلسه آگاه‌سازی سیاسی که با حضور کارکنان پایور و دانشجویان وظیفه در مرکز آموزش‌های هوایی شهید خضرایی برگزار شد، گفت: دشمن امروز بر جنگ اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران متمرکز شده و اهمیت این موضوع تا جایی است که مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر شعار سال را شعار اقتصادی انتخاب کرده‌اند و بر این موضوع تاکید زیادی داشته‌اند.
وی افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران در موقعیت حساسی قرار دارد و آمریکا جنگ اقتصادی گسترده‌ای علیه ایران را آغاز کرده و همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند اتاق جنگ را در وزارت خزانه‌داری خود تشکیل داده است.
امیر اکرمی‌نیا با اشاره به توطئه‌های آمریکا بیان داشت: روش آمریکا در این مقطع وارد ساختن فشار اقتصادی همراه با عملیات روانی است تا تاثیر تحریم‌ها را بزرگ جلوه دهد. بعد از فشار اقتصادی و روانی به دنبال فشار عملی هستند تا موجب اعتراضات و اغتشاشات خیابانی شود و از این طریق مسئولین مجبور به مذاکره شوند.
وی ادامه داد: تجربه برجام و همه تجربیات گذشته در مواجهه با آمریکا نشان داده است که آمریکا هیچگاه به تعهدات خود عمل نکرده و هزینه سازش با آمریکا از هزینه چالش با آمریکا بیشتر است.
امیر اکرمی‌نیا ادامه داد ما با مقابله با آمریکا هم نسبت به کشورهای دیگر کمتر هزینه می‌کنیم و هم عزت و استقلال‌مان را حفظ می‌کنیم.
معاون سیاسی سازمان عقیدتی سیاسی آجا در پایان گفت: ایران سال‌هاست که تحت تحریم‌های آمریکا قرار داشته و در همین فضا پیشرفت کرده و بر عزت و اقتدار خود افزوده است.