به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,364
بازدید دیروز: 9,243
بازدید هفته: 26,594
بازدید ماه: 140,325
بازدید کل: 28,059,980
افراد آنلاین: 29
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۷ آذر ۱٤۰٤
Monday , 8 December 2025
الاثنين ، ۱۷ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۳۰۷ - آیت‌الله جنتی: تحریم نفتی فرصت مناسب برای توسعه درآمدهای غیرنفتی است ۱۳۹۸/۰۴/۱۲
آیت‌الله جنتی:
 تحریم نفتی فرصت مناسب برای توسعه درآمدهای غیرنفتی است
 
  ۱۳۹۸/۰۴/۱۲
 
 
دبیر شورای نگهبان گفت: چنانچه در تحریم‌های دفاعی، ایران اسلامی مقتدرانه توانست خودکفا شود، وجود تحریم‌های نفتی نیز فرصت مناسبی برای مسئولان در راستای توسعه درآمدهای غیرنفتی با تمرکز بر اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان داخلی است.
آیت‌الله احمد جنتی در نطق پیش از دستور خود در جلسه شورای نگهبان، با تبریک فرارسیدن دهه کرامت، اظهار داشت: در ایام سالگرد شهادت مرحوم صدوقی چهارمین شهید محراب و فاجعه سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران توسط آمریکا هستیم که مسئولیت هر دوی این جنایت‌ها به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم متوجه دولت
آمریکاست.
به گزارش مهر، وی افزود: شهادت آیت‌الله صدوقی توسط منافقین انجام شد که مورد حمایت آمریکا هستند و از سوی دیگر فاجعه سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران در سال ۱۳۶۷ که جان صدها انسان بی‌گناه را گرفت، به دستور مستقیم این دولت شرور انجام شد؛ چنین جنایاتی هرگز از دامان ایالت متحده که مدعی حقوق بشر است، پاک نخواهد شد.
دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش به‌وجود بعضی مشکلات اقتصادی در کشور که بخش ناچیزی از آن مربوط به تحریم‌های خارجی و بخش عمده آن نتیجه برخی سوءمدیریت‌های داخلی است‌ اشاره و خاطرنشان کرد: مردم و به‌ویژه قشر آسیب‌پذیر از وجود گرانی و رکود در سختی هستند که باید با همت و جدیت مسئولان این مسائل رفع شود.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه تحریم‌ها می‌تواند فرصت باشد، تأکید کرد: چنانچه در تحریم‌های دفاعی، ایران اسلامی مقتدرانه توانست خودکفا شود، وجود تحریم‌های نفتی نیز فرصت مناسبی برای مسئولان در راستای توسعه درآمدهای غیرنفتی با تمرکز بر اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان داخلی است.