به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,555
بازدید دیروز: 8,835
بازدید هفته: 23,188
بازدید ماه: 196,691
بازدید کل: 26,063,382
افراد آنلاین: 19
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 12 May 2025
الاثنين ، ۱٤ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
623 - محسن رضایی: چین مصمم به افزایش همکاری‌های اقتصادی با ایران است ۱۳۹۸/۰۵/۰۸
محسن رضایی:
 چین مصمم به افزایش همکاری‌های اقتصادی با ایران است
 
۱۳۹۸/۰۵/۰۸
 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح دستاوردهای سفر وزیر بین‌الملل حزب حاکم چین به ایران گفت: چین در تمامی ‌مسائل از جمله حوزه اقتصادی مصمم است که براساس دکترین «یک کمربند، یک جاده» همکاری‌های بین کشور‌ها را توسعه دهد.
محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای تائو، وزیر خارجه حزب کمونیست چین به دعوت مجمع تشخیص مصلحت نظام به ایران آمد و تاکنون فرصتی فراهم نشده بود که یکی از مقامات عالی‌رتبه چین به ایران بیایند و درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و همکاری‌های راهبردی بتوانیم با یکدیگر صحبت کنیم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با‌ اشاره به دیدارهای تائو با مقامات کشورمان از جمله رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس مجلس، معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما تقریباً درباره همه زمینه‌ها با یکدیگر بحث کردیم و چین در تمامی ‌مسائل از جمله حوزه اقتصادی مصمم است که براساس دکترین «یک کمربند، یک جاده» همکاری‌های بین کشور‌ها را توسعه دهد.
رضایی تصریح کرد: چینی‌ها شعار خوبی دارند، بر این اساس که آنان معتقدند ما باید یک جامعه انسانی تشکیل دهیم و خود را عضوی از این جامعه انسانی می‌دانند، لذا نگاهشان به نگاه ما در سیاست خارجی و اصول انقلاب بسیار نزدیک است. هیچ دلیلی نمی‌بینیم که از این ‌اشتراک‌نظر استفاده نشود.
وی ابراز امیدواری کرد که سونگ تائو در بازگشت خود به کشورش شاهد تحولات مثبتی در ارتباطات سیاسی، اقتصادی باشیم و یک همکاری دوجانبه‌ای میان ایران و چین شکل بگیرد.
رضایی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران و در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه آیا با مقامات چینی به دستاورد مشخصی در بحث‌های اقتصادی از جمله فروش نفت رسیده‌اید، یا خیر، تصریح کرد که «توافقات خوبی داشتیم»، اما از بیان جزئیات آن خودداری کرد.