به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,558
بازدید دیروز: 15,487
بازدید هفته: 27,045
بازدید ماه: 64,680
بازدید کل: 29,211,687
افراد آنلاین: 152
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۱ تیر ۱٤۰۵
Sunday , 12 July 2026
الأحد ، ۲۷ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۳۶۴ - ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: رآکتور اراک باید به حالت قبل برگردد ۱۳۹۸/۰۶/۱۱
 ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
 
رآکتور اراک باید به حالت قبل برگردد 
  
  ۱۳۹۸/۰۶/۱۱
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه می‌توانیم حجم ذخایر اورانیوم غنی‌سازی را افزایش دهیم، گفت: در گام بعدی باید رآکتور اراک را به حالت قبلی بازگردانیم.
حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با مهر، درباره گام سوم کاهش تعهدات ایران در برجام، گفت: ما در حال حاضر دو گام از کاهش تعهداتمان در برجام را برداشته‌ایم اما گام‌های بعدی باید، بازدارندگی بیشتری داشته باشد.
وی درباره اقداماتی که قرار است در گام سوم برداشته شود، افزود: گزینه‌های متعددی پیش روی ماست ازجمله آنکه ما می‌توانیم نسل جدید از سانتریفیوژها یعنی سانتریفیوژهای نسل IR6 و IR8 را نصب کنیم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه همچنین می‌توانیم حجم ذخایر اورانیوم غنی‌سازی را افزایش دهیم، افزود: همچنین در گام بعدی باید رآکتور اراک را به حالت قبلی بازگردانیم.
ذوالنور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا ما گام‌های چهارم و پنجم در کاهش تعهدات ایران در برجام را پیش‌بینی کرده‌ایم؟ گفت: بنده معتقدم دولت باید به‌جای آنکه در هر گام دو ماه به طرف مقابل وقت می‌داد در یک گام همه اقدامات لازم را انجام می‌داد اما متأسفانه با دولتی که بر سر کار است، حتی گام‌های پنجم و ششم هم متصور است.