به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,610
بازدید دیروز: 7,832
بازدید هفته: 40,670
بازدید ماه: 214,173
بازدید کل: 26,080,851
افراد آنلاین: 35
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۵ اردیبهشت ۱٤۰٤
Thursday , 15 May 2025
الخميس ، ۱۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
1250 - فتاح: عذرخواهی و طلب حلالیت می‌کنم، اطلاعاتم ناقص، غیر دقیق و اجحاف بود ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
فتاح:
 
 عذرخواهی و طلب حلالیت می‌کنم، اطلاعاتم ناقص، غیر دقیق و اجحاف بود
 
  ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
 
 
رئیس بنیاد مستضعفان با بیان توضیحاتی درخصوص حواشی سخنان خود در برنامه نگاه‌ ‌یک از افرادی که در این برنامه نام آنها را برده عذرخواهی کرد.
پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از پروژه بازسازی ساختمان پلاسکو طی گفت‌و‌گویی، درخصوص حواشی ایجاد شده پس از بیان برخی موارد در برنامه نگاه یک تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود یک سال و یک ماه از حضور من در بنیاد مستضعفان می‌گذشت و قول ارائه گزارشی به مردم داده بودم، در این برنامه درباره عملکرد یک ساله خود در بنیاد صحبت کردم. به بخش املاک که رسیدیم درباره پیگیری املاک سؤال شد و  بنده با هدف ابراز جدیت بنیاد، از برخی افراد و سازمان‌ها اسم بردم.
وی ادامه داد:‌ اشخاص نام‌برده استفاده عمومی از این املاک داشتند و اعلام کوتاه و تیتروار من باعث سوء‌تفاهم شد. مطالب ارائه شده با خطای کلامی ‌یا رعایت نکردن جانب انصاف توسط بنده به سمت دیگری حرکت کرد. در حالی که هیچ کدام از آنها استفاده شخصی از این اموال نداشتند. بیان نامناسب من مطالب را به اشتباه منتقل کرد؛ قصد ما نشان دادن پیگیری‌های جدی بود و همه آنها همکاری لازم را با ما داشتند، اما به نتیجه نهایی نرسیده‌ایم.
رئیس بنیاد مستضعفان مطرح کرد: اصلا نباید اصل مسئله را مطرح می‌کردم و وارد مسیر نام بردن از اسامی و سازمان‌ها می‌شدم، پس مسئولیت آن را به‌عنوان خطا و کار اشتباه می‌پذیرم. از همین‌جا از تمام عزیزانی که در حق آنها اجهاف و ظلم شد، از جمله آقای دکترحداد عادل، خانم‌ها ابتکار و ملاوردی، به‌عنوان حق‌الناس، عذرخواهی و طلب حلالیت می‌کنم.
وی گفت: خطای بنده بود که نتوانستم مطالب را به درستی منتقل کنم. به هیچ وجه مسیر طی شده هدف بنده نبود و اگر تا به امروز سکوت کردم، به‌دنبال دامن‌زدن به این حواشی نبودم. جواب‌هایی که از سوی این سازمان‌ها و‌ اشخاص ارائه شده را دریافت کردم و ایرادات و ‌اشکالاتی که گرفته شده را می‌پذیرم.