به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,945
بازدید دیروز: 16,687
بازدید هفته: 98,749
بازدید ماه: 80,693
بازدید کل: 30,014,292
افراد آنلاین: 55
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۶ شهریور ۱٤۰۵
Friday , 28 August 2026
الجمعة ، ۱۵ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
۶۹۴- انهدام 4 شبکه بزرگ قاچاق ارز توسط وزارت اطلاعات ۱۳۹۹/۰۸/۱۷


انهدام 4 شبکه بزرگ قاچاق ارز توسط وزارت اطلاعات
 
  ۱۳۹۹/۰۸/۱۷
اخلالگران شبکه بزرگ قاچاق حرفه‌ای ارز به اتهام عدم ثبت معاملات ارزی در سامانه سنا در استان یزد شناسایی و مورد ضربه وزارت اطلاعات قرار گرفتند.
وزارت اطلاعات اعلام کرد که اخلالگران شبکه بزرگ قاچاق حرفه‌ای ارز به اتهام عدم ثبت معاملات ارزی در سامانه سنا در استان یزد شناسایی و مورد ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج) قرار گرفتند.
در راستای برخورد با اخلالگران بازار ارز، با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در اداره کل اطلاعات استان یزد، 4 شبکه بزرگ قاچاق ارز شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.
این شبکه به منظور پنهان ساختن ماهیت مجرمانه فعالیت خود، معاملات ارزی را بدون ثبت در سامانه سنا و با استفاده از حساب‌های شخصی مرتبطین خود انجام می‌دادند.
برابر اسناد پرونده، حجم قاچاق ارز متهمین بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال ارزیابی شده است که در این عملیات بیش از ۳۰ نوع ارز مختلف به ارزش ریالی بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شد؛ بر همین اساس تا کنون بیش از ۵۰۰ حساب بانکی مسدود و حدود ۵۰ نفر از مرتبطین این شبکه جهت رسیدگی پرونده تحویل مراجع قضایی گردید.
وزارت اطلاعات ضمن هشدار به سوداگران و سوءاستفاده کنندگان بازار ارز، با هرگونه فعالیت غیرمجاز در این حوزه برخورد جدی خواهد نمود و به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با ستاد خبری ۱۱۳ در میان بگذارند.