به گزارش فارس، هفتهنامه انگلیسی جوئیش کرونیکل طی گزارشی که مدعی است بر پایه اطلاعات یکسری منابع آگاه تهیه شده، نوشته است که شهید «محسن فخریزاده» دانشمند دفاعی و هستهای جمهوری اسلامی ایران با یک سلاح اتوماتیک و کنترل از راه دور و به وزن حداقل یک تُن ترور شده است.
در این گزارش آمده است که سازمان جاسوسی موساد ظرف هشت ماه، قطعات این سلاح سنگین را به صورت مخفیانه به ایران وارد کرده و سپس آن را مونتاژ کرده است.
جوئیش کرونیکل همچنین در بخشی از گزارش خود مدعی شده است که تیم ترور شهید فخریزاده متشکل از ۲۰ ایرانی و اسرائیلی بوده که به مدت هشت ماه این مقام دفاعی و هستهای ایران را زیر نظر داشتهاند.
بر اساس این گزارش، تدارکات عملیات ترور فخریزاده از ماه مارس ۲۰۲۰ آغاز شده است.
این هفتهنامه انگلیسی همچنین در بخشهایی از گزارش خود مدعی شده است که رژیم صهیونیستی بدون دخالت آمریکا عملیات ترور دانشمند دفاعی و هستهای ایران را پیش برده است و رژیم صهیونیستی قبل از حمله تنها یک «سرنخ کوچک» به آمریکا دادهاند.
شهید محسن فخریزاده، دانشمند دفاعی و هستهای ایران و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع بعدازظهر روز جمعه هفتم آذر ماه در اقدامی تروریستی در منطقه آبسرد در شرق استان تهران به شهادت رسید.
پس از انتشار این خبر، روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز به نقل از سه مقام اطلاعاتی گزارش کرد که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور این دانشمند دفاعی و هستهای ایران بوده است.
منوی اصلی
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
| اذان صبح: | |
|---|---|
| طلوع خورشید: | |
| اذان ظهر: | |
| غروب خورشید: | |
| اذان مغرب: |
آمار بازدید
| بازدید امروز: | 13,780 |
|---|---|
| بازدید دیروز: | 25,395 |
| بازدید هفته: | 80,559 |
| بازدید ماه: | 393,360 |
| بازدید کل: | 30,803,849 |
| افراد آنلاین: | 126 |
تقویم و تاریخ
سهشنبه ، ۲۱ مهر ۱٤۰۵
Tuesday , 13 October 2026
الثلاثاء ، ۲ جمادى الأول ۱٤٤۸
| مهر 1405 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
| 3 | 2 | 1 | ||||
| 10 | 9 | 8 | 7 | 6 | 5 | 4 |
| 17 | 16 | 15 | 14 | 13 | 12 | 11 |
| 24 | 23 | 22 | 21 | 20 | 19 | 18 |
| 30 | 29 | 28 | 27 | 26 | 25 | |
آخرین اخبار
گزارش روز دویست و بیست و ششم جنگ: سناتور آمریکایی: ما در حال شکستخوردن هستیم این یک تحقیر ملی است ۱۴۰۵/۰۷/۱۹ ۰۵/۰۷/۲۰
(68 بازدید)
(68 بازدید)
پزشکیان در جشن «لبخند وطن» خطاب به کودکان تأکید کرد: در خانواده به برادر و خواهر، در محله به دوستان و در شهر به همشهریهای خود کمک کنید ۱۴۰۵/۰۷/۱۹ ۰۵/۰۷/۲۰
(61 بازدید)
(61 بازدید)
محسن رضایی در گفتوگو با پرستیوی: اگر دوباره جنگ شود کابلها و تأسیسات هوش مصنوعیِ منطقه نابود میشوند ۱۴۰۵/۰۷/۱۹ ۰۵/۰۷/۲۰
(54 بازدید)
(54 بازدید)
اسلامی: چرا آمریکا فناوری هستهای را برای خود مجاز و برای ایران ممنوع میداند؟! ۱۴۰۵/۰۷/۱۹ ۰۵/۰۷/۲۰
(76 بازدید)
(76 بازدید)
۶۳ - هفتهنامه انگلیسی: فخریزاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شد ۱۳۹۹/۱۱/۲۴
هفتهنامه انگلیسی:
فخریزاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شد
۱۳۹۹/۱۱/۲۴
یک هفتهنامه انگلیسی گزارش کرد که دانشمند دفاعی و هستهای ایران توسط یک سلاح یک تُنی اتوماتیک کنترل از راه دور ترور شده است.