به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,716
بازدید دیروز: 5,819
بازدید هفته: 15,535
بازدید ماه: 190,165
بازدید کل: 28,109,709
افراد آنلاین: 29
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۳ آذر ۱٤۰٤
Sunday , 14 December 2025
الأحد ، ۲۳ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
1956 - آیت‌الله جنتی در جلسه فوق‌العاده شورای نگهبان: همه باید تلاش کنند انتخابات پیش‌رو باشکوه برگزار شود ۱۴۰۰/۰۲/۰۷
آیت‌الله جنتی در جلسه فوق‌العاده شورای نگهبان:
 
همه باید تلاش کنند انتخابات پیش‌رو باشکوه برگزار شود
 
در بررسی صلاحیت‌های ریاست‌جمهوری با دقت هرچه بیشتر عمل می‌کنیم
 
  ۱۴۰۰/۰۲/۰۷

آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان در جلسه فوق‌العاده این شورا با تبریک به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی(ع) گفت: ماه مبارک رمضان به نیمه‌های خود رسیده و باید با خواندن دعا و مناجات‌های وارده از فیوضات این ماه که ماه بخشش و مغفرت است، بهره کافی را ببریم.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، وی همچنین با اشاره به گسترش فزاینده شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهار داشت: باید ضمن دعا و درخواست از خداوند متعال برای نابودی این ویروس منحوس، با دقت بیشتری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و مسئولین نیز با اتخاذ تدابیر لازم، به قطع شدن هرچه سریع‌تر زنجیره این بیماری کمک کنند.
دبیر شورای نگهبان در ادامه به موضوع مهم انتخابات اشاره کرد و گفت: انتخابات در نظام اسلامی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و همه باید نسبت به انتخابات که سرنوشت کشور را می‌سازد، حساس باشند و برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر آن، تلاش کنند.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه انتخابات ریاست‌جمهوری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، افزود: هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم، فعالیت جریان‌های مختلف سیاسی در کشور جهت حضور در این عرصه مهم بیشتر می‌شود که الان نیز شاهد افزایش این فعالیت‌ها هستیم.
وی با تأکید بر اینکه بخش مهمی از فرآیند برگزاری انتخابات که همان بررسی صلاحیت‎های داوطلبان و نظارت بر اجراست بر دوش شورای نگهبان است، تأکید کرد: بررسی و احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات امر بسیار مهمی است که ان‌شاءالله با توجه به مرّ قانون این وظیفه را مثل گذشته با دقت هرچه بیشتر انجام خواهیم داد.