علی لاریجانی، رئیسسابق مجلس شورای اسلامی و نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری که صلاحیتش از سوی شورای نگهبان در انتخابات احراز نشد، در نامهای از شورای نگهبان خواست کلیه دلایل عدم احراز صلاحیتش را به صورت رسمی و عمومی اعلام کند.
به گزارش فارس، در این نامه آمده است: با تبریک سالروز بزرگداشت حضرت معصومه (سلام الله علیها) و گرامیداشت روز دختر؛ از شورای محترم نگهبان خواهشمندم بین خود و خدا با توجه به اثبات کذب بودن گزارشهای داده شده به آن شورا در رابطه با بنده و خانوادهام در جریان بررسی احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری، کلیه دلایل عدم احراز صلاحیت اینجانب را بدون هرگونه پردهپوشی به صورت رسمی و عمومی اعلام فرمایید. حداقل به اجرای سیاست کلی مصوب رهبری معظم انقلاب در باب پاسخگویی آن شورا عملنمایید.
به گزارش مهر، در پی این درخواست، عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت: احراز و عدم احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری بر اساس اسناد و مدارک کافی و قابل اعتماد انجام پذیرفته و برای اعتراض به عدم احراز صلاحیت و انتشار عمومی دلایل آن، در قانون انتخابات ریاستجمهوری حکمی پیشبینی نشده است.
منوی اصلی
ورود اعضا
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
| بازدید امروز: | 1,548 |
|---|---|
| بازدید دیروز: | 13,727 |
| بازدید هفته: | 33,130 |
| بازدید ماه: | 207,760 |
| بازدید کل: | 28,127,289 |
| افراد آنلاین: | 197 |
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
| اذان صبح: | |
|---|---|
| طلوع خورشید: | |
| اذان ظهر: | |
| غروب خورشید: | |
| اذان مغرب: |
تقویم و تاریخ
سهشنبه ، ۲۵ آذر ۱٤۰٤
Tuesday , 16 December 2025
الثلاثاء ، ۲۵ جمادى الآخر ۱٤٤۷
| آذر 1404 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
| 7 | 6 | 5 | 4 | 3 | 2 | 1 |
| 14 | 13 | 12 | 11 | 10 | 9 | 8 |
| 21 | 20 | 19 | 18 | 17 | 16 | 15 |
| 28 | 27 | 26 | 25 | 24 | 23 | 22 |
| 30 | 29 | |||||
آخرین اخبار
پزشکیان در دیدار رئیس مجلس اتیوپی: بریکس میتواند الگوی ارتباطی نوینی برای تقویت همکاریهای کشورهای عضو ارائه دهد ۱۴۰۴/۰۹/۲۳ ۰٤/۰۹/۲٤
(55 بازدید)
(55 بازدید)
حجتالاسلام و المسلمین حاجیصادقی: خبرنگاران انقلابی، خط مقدم مجاهدان در جنگ شناختی هستند ۱۴۰۴/۰۹/۲۳ ۰٤/۰۹/۲٤
(57 بازدید)
(57 بازدید)
روایت یک سناریوی ناکام در مراسم هفتم خسرو علیکردی: اپوزیسیون در خیابان به بنبست رسید ۱۴۰۴/۰۹/۲۳ ۰٤/۰۹/۲٤
(72 بازدید)
(72 بازدید)
سعید جلیلی: راهحل ناترازی انرژی در برنامه هفتم توسعه آمده است همان را اجرا کنید ۱۴۰۴/۰۹/۲۳ ۰٤/۰۹/۲٤
(79 بازدید)
(79 بازدید)
1124 - پاسخ کدخدایی به درخواست لاریجانی: حکمی برای انتشار عمومی دلایل عدم احراز صلاحیت داوطلبان وجود ندارد ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
پاسخ کدخدایی به درخواست لاریجانی:
حکمی برای انتشار عمومی دلایل عدم احراز صلاحیت داوطلبان وجود ندارد
۱۴۰۰/۰۳/۲۲
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به درخواست رئیسسابق مجلس شورای اسلامی مبنی بر انتشار رسمی و عمومی دلایل عدم احراز صلاحیتش، نوشت: و برای اعتراض به عدم احراز صلاحیت و انتشار عمومی دلایل آن، در قانون انتخابات ریاستجمهوری حکمی پیشبینی نشده است.