به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,176
بازدید دیروز: 8,835
بازدید هفته: 22,809
بازدید ماه: 196,312
بازدید کل: 26,063,003
افراد آنلاین: 10
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 12 May 2025
الاثنين ، ۱٤ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
305 - افشای عملیات خرابکارانه موساد در فرانسه پس از 42 سال ۱۴۰۰/۰۳/۲۶

افشای عملیات خرابکارانه موساد در فرانسه پس از 42 سال

  ۱۴۰۰/۰۳/۲۶

افشای عملیات خرابکارانه موساد در فرانسه پس از 42 سال(پرونده) - کیهان | خبر  فارسی


رژیمِ آپارتایدِ صهیونیستی در ۱۹۷۹ یک عملیات خرابکاری را در شهری در فرانسه اجرا کرد. اهداف عملیات، انبارهای متعلق به یک شرکت بود که در ساخت قطعات کشتی‌های هسته‌ای و راکتورها تخصص داشت و در تامین قطعات نیروگاه هسته‌ای عراق در آن زمان مشارکت داشت.
رژیم آپارتاید صهیونیستی هر وقت منافعش ایجاب می‌کند دست به عملیات خرابکاری و تروریستی می‌زند، فرقی هم ندارد در کشورِ دشمن باشد یا در کشور دوست. این برنامه خرابکاریِ صهیونیست‌ها در کشور دوستشان فرانسه شامل انجام یک سری انفجار به منظور تخریب هسته‌های بزرگ مخزنی بود که برای راکتوری در عراق (اوسیراک) ارسال می‌شد و قرار بود چند روز بعد در یک کشتی به مقصد آن کشور بارگیری شود. گفته می‌شود این انفجارها خسارت هنگفتی به بار آورد، البته آن طور که موساد انتظار داشته به طور کامل آن مخزن را تخریب نکرده است.
به گزارش ایسنا از پایگاه «میدل ایست مانیتور»، رژیم صهیونیستی برای لاپوشانی این توطئه تلاش کرد و ساعتی بعد از انفجار، شخصی ناشناس در تماس با روزنامه‌های فرانسوی گفت یک سازمان ناشناس از فعالان محیط زیستی تحت عنوان «سبز» مسئولیت این خرابکاری را پذیرفته است.
«مایکل رون»، مهندس هسته‌ای سابق رژیم آپارتایدِ صهیونیستی در یادداشت‌هایش که به تازگی منتشر شده‌اند، گفت موساد برای خرابکاری در برنامه هسته‌ای عراق با نقض حاکمیت فرانسه تلاش کرده بود. او جزئیاتی از تلاش‌های ناموفق رژیم برای جلوگیری از دستیابی صدام به مواد مورد نیاز برای راه‌اندازی برنامه تسلیحات هسته‌ای کشورش را ذکر کرد. این تحولات به حمله هوایی سال ۱۹۸۱ در خاک عراق منجر شد که راکتور هسته‌ای اوسیراک (تموز) ساخت فرانسه را در این کشور ویران کرد.
گفتنی است، رژیم آپارتایدِ صهیونیستی و آمریکا بعد از اشغال عراق نیز شروع به ترور‌اندیشمندان این کشور کردند.