به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,181
بازدید دیروز: 6,659
بازدید هفته: 53,027
بازدید ماه: 227,657
بازدید کل: 28,147,164
افراد آنلاین: 31
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۷ آذر ۱٤۰٤
Thursday , 18 December 2025
الخميس ، ۲۷ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
2130 - دادستان کل کشور: مردم درگیر اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند ۱۴۰۰/۱۱/۰۸
دادستان کل کشور:
 
مردم درگیر اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند 
 
۱۴۰۰/۱۱/۰۸

مردم درگیر اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند - جهان نيوز

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام جعفر منتظری در جریان سفر به نیشابور با اشاره به مشکلاتی که خودروسازان برای مردم ایجاد کرده‌اند، اظهار داشت: متاسفانه مردم درگیر یک اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند.
منتظری افزود: وقتی شاهد هستیم مردم سرمایه‌های خود را صرف خرید ماشینی می‌کنند که این ماشین کیفیت و استاندارد لازم را ندارد.‌ این موضوع از مصادیق حقوق بیّن عامه است، و باید به صورت بنیانی و اساسی حل شود.
وی با اشاره به این که سال‌های سال است که این خودروسازان با هم تبانی دارند، تاکید کرد: من نمی‌دانم پشت صحنه چه اتفاقی می‌افتد که ضررش به مردم می‌رسد.‌ امیدواریم این مشکل مردم را حل کنیم.
بخش عمده بورس مشکل قضایی ندارد
دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حل مشکل بورس کشور دست وزیر است. یک بخش عمده بورس مشکل قضایی ندارد، بلکه جنبه مدیریتی دارد و مدیریت کلان کشور باید برنامه‌ریزی کنند. البته یک بخشی از این مشکلات بورس ناشی از فراز و نشیب‌های اقتصادی است و اگر جرمی ارتکاب شده باشد در حال رصد آن هستیم و آن را پیگیری می‌کنیم.