به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 10,096
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 23,139
بازدید ماه: 130,620
بازدید کل: 25,997,327
افراد آنلاین: 52
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۷۶ - سید حسن نصرالله: فصل الخطاب حزب الله لبنان فتوای امام خمینی بود ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
تاریخ شفاهی حزب‌الله
 
سید حسن نصرالله:
 
فصل الخطاب حزب الله لبنان فتوای امام خمینی بود 
 
  ۱۴۰۱/۰۵/۰۳

پاسخ غیرمنتظره امام خمینی(ره) به استفتاء نصرالله درباره عملیات شهادت طلبانه

دبیرکل حزب الله لبنان در یک مصاحبه قدیمی که برای اولین بار و پس از 20 سال در حال پخش است، می‌گوید در موارد حساس مستقیم از رهبر انقلاب نظر می‌خواستیم و فتوای امام خمینی فصل‌الخطاب حزب‌الله بود.
شبکه «المیادین» که اخیرا به مناسبت چهلمین سال تأسیس حزب‌الله در قالب سلسله برنامه «اربعون و بعد» یک گفت‌وگوی خود را با «سید حسن نصرالله» 
دبیرکل حزب‌الله که مربوط به حدود 20سال پیش است، در چندین قسمت منتشر می‌کند. این برنامه در واقع تاریخ شفاهی حزب الله در سال‌های نخستین آن است.
در یکی از قسمت‌های تازه منتشر شده «اربعون و بعد»، سید حسن نصرالله می‌گوید که حزب‌الله در تصمیم‌های سخت که نیاز به فتوا داشت به «امام خمینی» (ره) رجوع می‌کرد. او با اشاره به این‌که تصمیم‌گیری در امور حزب الله با مشورت اعضای آن در طی جلساتی که برگزار می‌شد صورت می‌گرفت، می‌گوید که در امور غیرعادی که دشوار بود و تصمیمی جدی بود که پذیرش مسئولیت داشت به امام خمینی رجوع می‌شد. مستقیم به تهران می‌رفتیم و با ایشان دیدار می‌کردیم، از ایشان می‌پرسیدیم و ایشان خط مشی را تعیین می‌کردند. رهبر مقاومت لبنان ادامه می‌دهد که جزئیات همه به رهبران محلی واگذار شده بود که از ابتدای تأسیس حزب الله لبنان حضور داشتند و از روزهای اول رهبران حزب الله محسوب می‌شدند.
دبیرکل حزب‌الله در یکی از قسمت‌های پیشین همین برنامه فاش کرده بود که آمریکا پس از آزادسازی جنوب لبنان و بقاع غربی در سال ۲۰۰۰ بارها به حزب‌الله پیشنهاد خروج از معادله جنگ با رژیم صهیونیستی را داده است. سید حسن نصرالله در این باره می‌گوید که آمریکایی‌ها به آن‌ها می‌گفتند: «شما جنوب لبنان را آزاد کردید و مزارع شبعا می‌تواند مسئله‌اش از راه دیپلماسی حل و فصل شود.»