به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 817
بازدید دیروز: 6,362
بازدید هفته: 31,045
بازدید ماه: 204,548
بازدید کل: 26,071,228
افراد آنلاین: 31
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۲٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 14 May 2025
الأربعاء ، ۱۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۹۱۲ - حجت‌الاسلام سید جمال‌الدین دین‌پرور : عهدنامه‎ مالك اشتر مورد استناد مستشاران خارجی ۱۴۰۱/۰۶/۰۵

عهدنامه‎ مالك اشتر مورد استناد مستشاران خارجی

     ۱۴۰۱/۰۶/۰۵

اطلاع رسانی در حوزه نهج البلاغه | آیت الله دین پرور
مرحوم آقاي انصاري، مترجم نهج‌البلاغه كه آن را در طي سي هزار بيت شعر به نظم درآورده‎ است، در يكي از كتاب‎هايش نوشته است: در زمان حكومت ناصرالدين‌شاه وقتي اوضاع به هم خورده بود، چند نفر خارجي را به عنوان مستشار و براي برنامه‎ريزي و كمك شاه در امور اجتماعي ـ سياسي به ايران آوردند. در آن زمان با يكي از رجال قاجار صحبت مي‎كردم، ايشان گفت: من به يكي از مستشارها گفتم شما برنامه‎هايت را بر چه اساسي مي‎گويي و از كجا آوردي؟ 
او دستش را داخل جيبش برد و يك جزوه‎ كوچك به زبان انگليسي درآورد و گفت اين عهدنامه‎ مالك اشتر است، من از اين استفاده مي‎كنم؛ در حالي كه شما اين كتاب را داريد، امّا از آن استفاده نمي‎كنيد، ولي از ما كمك مي‎خواهيد؛ اگر شما روي اين كتاب كار مي‎كرديد و از آن استفاده مي‎كرديد، ديگر نياز به ما و امثال ما نداشتيد.
از اينجا استفاده مي‎شود كه چرا بعضي افراد در طول تاريخ قلم به دست گرفتند و عليه نهج‌البلاغه تبليغ كردند؛ براي اينكه آن را از دسترس خارج كنند تا مورد استفاده قرار نگيرد.
حجت‌الاسلام سید جمال‌الدین دین‌پرور، جامعه علوي در نهج‌البلاغه
کانون گفتمان دینی مرکز مطالعات و پاسخگويي به شبهات