به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,729
بازدید دیروز: 8,835
بازدید هفته: 18,362
بازدید ماه: 191,865
بازدید کل: 26,058,557
افراد آنلاین: 169
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۲ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 12 May 2025
الاثنين ، ۱٤ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
5624 - توضیح وزارت امور خارجه۱۴۰۳/۰۸/۲۲
توضیح وزارت امور خارجه
۱۴۰۳/۰۸/۲۲
‫سخنگوی وزارت امور خارجه‬‎
در ستون طنز «‌گفت و شنود‌» دیروز کیهان به بخشی از سخنان آقای بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در کنفرانس خبری ایشان انتقاد شده بود. ایشان در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در‌باره خبر ترور ترامپ، گفته بودند: «‌اتهام و ادعای تلاش [‌جمهوری اسلامی ایران‌] برای ترور ترامپ کاملا مشکوک و شرورانه و بی‌اساس است/ این یک نوع مین‌گذاری در روابط پیچیده ایران و آمریکاست»! در ستون گفت و شنود 
کیهان آورده بودیم: «‌این که ادعای ترور ترامپ از جانب ایران دروغ است و این که خبر مورد اشاره بی‌اساس است، حرف درستی است ولی چرا ترور ترامپ اقدام شرورانه است؟! ترور قاتل شهید سلیمانی و شهید ابو‌مهدی و انبوهی از مردم مظلوم دیگر، اقدامی شایسته و خدا‌پسندانه و ضروری است‌، نه شرورانه‌» و درباره بخش دیگر اظهارات سخنگوی محترم اشاره کرده بودیم که: «‌اولاً؛ رابطه با شیطان بزرگ ننگ است و با آمریکا رابطه‌ای نداریم که پیچیده! باشد یا غیر‌پیچیده! ثانیاً؛ ترور ترامپ مین‌گذاری بود یا ترور شهید سلیمانی و شهید ابو‌مهدی و سایر همراهانشان توسط ترامپ‌»؟! و آورده بودیم که «باید از ترور ترامپ ابراز خوشحالی کنیم و از ناموفق بودن آن متاسف باشیم‌».
وزارت امور خارجه کشورمان در تماس با کیهان اعلام کرده است که منظور سخنگو از واژه «‌شرورانه»، نفی انتقام خون شهیدان بزرگوار، سلیمانی و ابومهدی و همراهان شهید آن عزیزان نبوده است. 
کیهان با توجه به مواضع انقلابی وزارت محترم امور خارجه کشورمان از توضیح یاد شده استقبال می‌کند و بر این باور است که در سخنان سخنگوی محترم اشتباه لفظی صورت گرفته است. امید آن که در استخدام واژه‌ها‌، دقت و حساسیت بیشتری به خرج داده شود.
 

ستون طنز «‌گفت و شنود‌»کیهان

حیف که نشد!

۱۴۰۳/۰۸/۲۱

گفت: سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفته است؛ «‌اتهام و ادعای تلاش برای ترور ترامپ کاملاً مشکوک و شرورانه و بی‌اساس است‌»!
گفتم: این که ادعای ترور ترامپ از جانب ایران دروغ است و این که خبر مورد اشاره بی‌اساس است، حرف درستی است ولی چرا ترور ترامپ اقدام شرورانه است؟! ترور قاتل شهید سلیمانی و شهید ابو‌مهدی و انبوهی از مردم مظلوم دیگر، اقدامی شایسته و خدا‌پسندانه و ضروری است‌، نه شرورانه.
گفت: ایشان گفته است؛ «‌این یک نوع مین‌گذاری در روابط پیچیده ایران و آمریکاست‌»! 
گفتم: اولاً؛ رابطه با شیطان بزرگ ننگ است و با آمریکا رابطه‌ای نداریم که پیچیده! باشد یا غیرپیچیده! ثانیاً؛ ترور ترامپ مین‌گذاری بود یا ترور شهید سلیمانی و شهید ابو‌مهدی و سایر همراهانشان توسط ترامپ؟!
گفت: چه عرض کنم؟! به جای این که از ترور ترامپ ابراز خوشحالی کنیم و از این که ترور او موفق نبوده است، ابراز تاسف کنیم، قضیه را وارونه مطرح می‌کنیم!