به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,082
بازدید دیروز: 6,768
بازدید هفته: 54,842
بازدید ماه: 162,323
بازدید کل: 26,029,025
افراد آنلاین: 27
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۱۸ اردیبهشت ۱٤۰٤
Thursday , 8 May 2025
الخميس ، ۱۰ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۴۸۶ - تشییع باشکوه شهید شجاعیان در دامغان/ روایت بازگشت گوهر جا مانده در تنگه ابوقریب۱۴۰۳/۰۸/۲۴
تشییع باشکوه شهید شجاعیان در دامغان/
روایت بازگشت گوهر جا مانده در تنگه ابوقریب
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
‫پیکر شهید شجاعیان پس از 36 سال به آغوش خانواده برگشت + فیلم - باشگاه  خبرنگاران | خبر فارسی‬‎
‫‌زینب شعبان‌پور‌ on Fars: "پیکر مطهر شهید «محمدرضا شجاعیان» بعد از ۳۶ سال  به آغوش خانواده برگشت و امروز پیکر این شهید والامقام بر دستان مردم شهیدپرور دامغان  تشییع و به خاک سپرده شد." | Fars‬‎
گوهر جا مانده در تنگه ابوقریب و کبوتر خونین بال دیگری از دیار شهیدان، دامغان؛ شهیدوالامقام محمد رضا شجاعیان پس از ۳۶ سال به خانه برگشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از دامغان، دیار شهیدان، عالمان و ادیبان، دامغان شاهد بازگشت کبوتر خونین بال دیگری از کربلای جبهه‌ها پس از چنددهه به خانه بود؛ "شهید والامقام محمدرضا شجاعیان" ساعتی قبل در میان استقبال مردم شهیدپرور و بصیر این دیار، مسئولان کشوری و لشگری و همرزمان ثابت قدمش در لشگر ۵۸ ذوالفقار ارتش جمهوری اسلامی با عطر عشق و اسپند، میهمان عزیز دست‌های یاریگر اسلام و انقلاب شد و پیکر پاکش که دیگر به رشیدی و بلندی آن روز که رفته بود نبود؛ از آستان نورانی امامزادگان جعفر و محمد (ع) دامغان تا گلزار شهدای فردوس رضا (ع) تشییع شد؛ نامش بر سنگی زیبا سال‌ها قبل حک شده بود؛ محمدرضا جان به گلستان لاله‌های پرپر این خطه خوش آمدی.

گوهر جا مانده در تنگه ابوقریب در حالی پس از ۳۶ سال شناسایی شد و به آغوش خانواده بازگشت که مادر بزرگوارش پس از ۱۷ سال چشم انتظاری، بیست سال قبل به دیدار حق شتافته و چشمش به دیدار "محمدرضا " روشن شده؛ اما خواهران و برادرانش عاشقانه از برادرشان استقبال کردند؛ اشکهایشان رنگ بصیرت و عطر ایثار داشت؛ گویی می‌خواستند مانند، سید شهیدان اهل قلم به ما بگویند: " پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند. "

Image result for ‫گل لاله‬‎