به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 12,285
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 25,328
بازدید ماه: 132,809
بازدید کل: 25,999,516
افراد آنلاین: 37
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۶۷۲ - حجت‌الاسلام محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش : جانبازان اسوه صبر و ایثار هستند ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
حجت‌الاسلام محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش :
جانبازان اسوه صبر و ایثار هستند
۱۴۰۳/۱۰/۱۰

‫حجت‌الاسلام محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش شد - پایگاه خبری تحلیلی  نماینده‬‎

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: جانبازان اسوه صبر و ایثار هستند و امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی مدیون این همسنگران عزیز شهداست.
حجت‌الاسلام عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دیدار خانواده معظم شهید «رحیم پدردوست» و جانباز سرافراز ارتش «ابراهیم مهدی‌پور» در شهرستان سلماس، ضمن تجلیل از صبر و پایداری خانواده شهدا، دیدار با این عزیزان را به منزله تجدید میثاق با آرمان‌های شهدای والامقام دانست و اظهار داشت: جانبازان نیز اسوه صبر و ایثار هستند و امنیت و آرامش امروز ایران اسلامی مدیون این همسنگران عزیز شهداست.
حجت‌الاسلام صالحی‌نسب، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش، حجت‌الاسلام ‌هادی طالب‌زاده رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه منطقه‌ای شمال غرب ارتش و سرهنگ «عباس واحدی» فرمانده تیپ ۲۶۴ سلماس نیز در این دیدارها رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش را همراهی کردند.
شهید «رحیم پدردوست» متولد 1/4/1342 شهرستان‌ سلماس از کارکنان وظیفه ارتش جمهوری اسلامی ایران که پس از مجاهدت در لشکر ۷۷ خراسان در تاریخ 8/2/1363 در منطقه شلمچه، در درگیری مستقیم با دشمن بعثی و اصابت مستقیم تیر از ناحیه سر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
جانباز «ابراهیم مهدی‌پور» در سال ۱۳۴۲ در روستای نجف‌آباد بخش انزل شهرستان ارومیه متولد شد. وی از کارکنان پایور تیپ ۳۷ زرهی شیراز با درجه سرهنگ دومی در تاریخ 4/1/1361 در عملیات فتح‌المبین، در منطقه دشت عباس بر اثر اصابت موشک به‌تانک به درجه رفیع جانبازی نایل شد و دارای ۷۰ درصد جانبازی است.