به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,262
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 22,305
بازدید ماه: 129,786
بازدید کل: 25,996,493
افراد آنلاین: 78
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۷۰۰ - سردار رادان در اختتامیه رزمایش دریایی محمد رسول‌الله(ص):/ در بیست و یکمین طرح پلیس امنیت اقتصادی انجام شد ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
سردار رادان در اختتامیه رزمایش دریایی محمد رسول‌الله(ص):
فراجا در کنار مردم همه توطئه‌های دشمن را در نطفه خاموش می‌کند
 ۱۴۰۳/۱۰/۲۸
‫سردار رادان: نیروهای فراجا توانمندتر از همیشه توطئه‌های دشمن را در نطفه  خاموش خواهند کرد‬‎

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تمامی نیروهای فراجا اعم از دریابانی، مرزبانی و انتظامی در کنار مردم و با همراهی مردم عزیز آماده‌تر و توانمندتر از گذشته تمامی توطئه‌ها را در نطفه خاموش خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار احمدرضا رادان در مراسم اختتامیه رزمایش دریایی محمد رسول‌الله(ص) اظهار داشت: در سیستان و بلوچستان، خون بلوچ و فارس، سنی و شیعه در هم تنیده شده و وحدتی ناگسستنی را رقم زده است. این همبستگی، برترین سلاحی است که از هر تجهیزات پیشرفته‌ای مؤثرتر عمل می‌کند. رادان با اشاره به نقش حیاتی نیروهای فراجا در حفظ امنیت تأکید کرد: دریابانی، مرزبانی و نیروهای انتظامی، همگام با مردم این دیار، آماده‌تر و توانمندتر از همیشه، تمامی توطئه‌ها را در نطفه خاموش خواهند کرد.
در پایان این مراسم سردار رادان از خانواده‌های محترم شهید ستوان‌یکم محسن حسینی‌نیا و قائم وکیلی ملاشاهی و سرباز شهید مهدی بلوچی با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل کرد.

 

در بیست و یکمین طرح پلیس امنیت اقتصادی انجام شد
توقیف ۹۰۰ خودرو و کشف ۶۹۰ میلیارد تومان کالای قاچاق و ممنوعه
‫سردار حسین رحیمی - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency‬‎

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای بیست و یکمین طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا خبر داد که منجر به کشف ۶۹۰ میلیارد تومان کالای ممنوع و توقیف بیش از ۹۰۰ خودروی قاچاق‌بر (شوتی) شد.
 
به گزارش فراجا، سردار حسین رحیمی در تشریح اجرای بیست و یکمین طرح سراسری مقابله با قاچاق کالا با رویکرد مقابله با کالای ممنوع، با تاکید بر این که مقابله با خودروهای شوتی در راستای مطالبات مردمی است، افزود: متاسفانه خودروهای شوتی با حرکات مخاطره‌آمیز، جان خود و دیگر هموطنان را به مخاطره می‌اندازند به طوری که شاهد اتفاقات ناگواری از جمله تصادفات منجر به فوت بسیاری در این حوزه هستیم.
رحیمی اظهار داشت: این طرح با همکاری و همیاری سایر پلیس‌های تخصصی و مرزبانی و انتظامی استان‌ها به مدت سه روز اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه این طرح بیست و یکمین طرح سراسری مبارزه با کالای قاچاق در سال جاری بود، گفت: این طرح با اولویت مبارزه با قاچاق کالای انحصاری، گمرکی، دخانی، مشروبات الکلی خارجی و سلاح و مهمات انجام شد که در نتیجه اجرای آن در سه روز حدود ۶۹۰ میلیارد تومان کالای ممنوعه کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به تشکیل هزار و ۳۹۹ پرونده برای متهمان دستگیر شده در اجرای این طرح، بیان داشت: ۹۹۴ دستگاه خودرو توقیف شد که ۶۰۱ دستگاه از خودروهای توقیف شده خودروی شوتی بودند.