به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 4,322
بازدید دیروز: 16,687
بازدید هفته: 92,126
بازدید ماه: 74,070
بازدید کل: 30,007,672
افراد آنلاین: 56
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۰۶ شهریور ۱٤۰۵
Friday , 28 August 2026
الجمعة ، ۱۵ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1325 - روسیه خواستار احترام به حقوق هسته‌ای ایران شد ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
روسیه خواستار احترام به حقوق هسته‌ای ایران شد 
  ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
معاون دبیر شورای امنیت روسیه خواستار احترام به حق ایران برای بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای شد.
معاون دبیر شورای امنیت روسیه الکساندر وندیکتوف در گفت‌وگو با خبرگزاری دولتی ریانووستی گفت که «از تداوم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال می‌کنیم» و افزود «به حق تهران برای (بهره‌مندی از) انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای باید احترام گذاشته شود». 
این اظهارات بعد از آن مطرح شده که اصرار واشنگتن بر محروم کردن ایران از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای شامل غنی‌سازی به عنوان یکی از اعضای معاهده ان‌پی‌تی، سرنوشت مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای بین طرفین را در ‌هاله‌ای از ابهام فرو برده است. 
این مقام روس تاکید کرد که مسکو آماده است تا به گفت‌وگو میان ایران و آمریکا در مرحله کنونی کمک کند و آماده ارائه کمک‌های لازم برای حصول توافق است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که «تهران و واشنگتن برای کاهش تنش‌ها، به راه‌حل‌هایی دست یابند».
امروز وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره حضور در دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا گفت که «پیشنهادی شده که هنوز در حال بررسی هستیم».
او در عین حال، بار دیگر بر تداوم غنی‌سازی بومی تاکید کرد و گفت «چه با توافق، چه بی‌توافق، غنی‌سازی ادامه می‌یابد».