به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 10,771
بازدید دیروز: 9,225
بازدید هفته: 39,181
بازدید ماه: 95,316
بازدید کل: 28,015,103
افراد آنلاین: 89
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۲ آذر ۱٤۰٤
Wednesday , 3 December 2025
الأربعاء ، ۱۲ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۵۸۲ - وداع با امدادگر شهید؛ پیکر «کورش بیرانوند» در خرم‌آباد آرام گرفت ۱۴۰۴/۰۴/۲۹

وداع با امدادگر شهید؛

پیکر «کورش بیرانوند» در خرم‌آباد آرام گرفت

۱۴۰۴/۰۴/۲۹

‫کورش بیرانوند به شهادت رسید + عکس‬‎

‫وداع با امدادگر شهید؛ پیکر «کورش بیرانوند» در خرم‌آباد آرام گرفت+عکس -  خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency‬‎

خرم‌آباد- پیکر شهید «کورش بیرانوند» پس از وداع مردم در آرامستان «پاگر» خرم‌آباد آرام گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، پیکر مطهر شهید والامقام کورش بیرانوند، یکی از امدادگران فداکار که در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به‌شدت مجروح شده بود، روز یکشنبه در آرامستان «پاگر» شهرستان خرم‌آباد با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان استانی و… تشییع و خاکسپاری شد.

این شهید بزرگوار که در تاریخ ۳۱ خردادماه در جریان یکی از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، از ناحیه سر و اندام‌ها دچار جراحات شدید شده بود، پس از ۲۸ روز تحمل درد و رنج، در نهایت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

کورش بیرانوند از امدادگران فداکار لرستانی با رشادت و روحیه خستگی‌ناپذیر خود، تا آخرین لحظه در کنار مدافعان امنیت و وطن ایستاد و در نهایت به یاران شهیدش، «محمد دالوند و محمود زینی‌وند» پیوست.

مراسم تشییع و تدفین این شهید سرافراز، عصر یکشنبه ۲۹ تیرماه در گلزار شهدای آرامستان «پاگر» خرم‌آباد برگزار شد.

حضور چشم‌گیر مردم، مسئولان و خانواده‌های شهدا در این مراسم، نشان از قدرشناسی مردم لرستان از فرزندان فداکار خود دارد.

Image result for ‫گل لاله‬‎