به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 356
بازدید دیروز: 8,312
بازدید هفته: 356
بازدید ماه: 114,087
بازدید کل: 28,033,805
افراد آنلاین: 17
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۵ آذر ۱٤۰٤
Saturday , 6 December 2025
السبت ، ۱۵ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
7279 - کشف بیش از ۱۶۰۰ تن برنج احتکارشده در بندرعباس ۱۴۰۴/۰۷/۱۸
دستور توزیع به قیمت مصوب در بازار صادر شد
کشف بیش از ۱۶۰۰ تن برنج احتکارشده در بندرعباس
  ۱۴۰۴/۰۷/۱۸

‫کشف بیش از ۱۶۰۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس‬‎‫کشف بیش از ۱۶۰۰ تن برنج احتکارشده فروش برنج‌ها با ۳ برابر قیمت در بازار +  تصاویر - همشهری آنلاین‬‎

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اعلام کشف بیش از هزار و ۶۰۰ تن برنج احتکارشده از تعدادی از انبار‌های سطح شهر بندرعباس، گفت: دستور توزیع این برنج‌ها به قیمت مصوب در بازار صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری میزان، مجتبی قهرمانی اظهار داشت: با توجه به تأکیدات ریاست قوه قضائیه در جلسه شورای عالی دستگاه قضا درخصوص لزوم مقابله با احتکار و نظارت بر بازار و با توجه به اجرای طرحی که در همین خصوص در استان هرمزگان با هدف نظارت بر انبار‌ها در حال انجام است، از یک انبار در شهرستان بندرعباس ۱۲۰هزار کیسه ۱۰ کیلویی برنج احتکارشده که معادل هزار و 200 تن می‌باشد، کشف شد.
قهرمانی افزود: بر این اساس و با توجه به بررسی اسناد و مدارک موجود پس از احراز جرم احتکار، بلافاصله در محل انبار، دستور توزیع برنج‌های احتکارشده در بازار توسط مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان صادر شد.
وی با بیان اینکه محتکران با سوءاستفاده از طریق اقدامات غیرقانونی، برنج‌های مصرفی مردم را بعضاً تا سه برابر قیمت در بازار عرضه می‌کردند، ادامه داد: با صدور دستورات قانونی درخصوص این برنج‌های کشف شده، تأکید شد محموله مذکور با نرخ مصوب برای مصرف‌کننده در بازار توزیع شود و در اختیار مردم قرار گیرد. رئیس کل دادگستری هرمزگان بیان داشت: همچنین در جریان اجرای طرح مقابله با احتکار در استان هرمزگان یک محموله ۴۸۰ تنی برنج احتکارشده از یکی دیگر از انبار‌های سطح شهر بندرعباس کشف شده است که پس از انجام بررسی‌های لازم، توزیع این محموله نیز در بازار انجام خواهد شد. قهرمانی با تأکید بر اینکه مالکان کالا و انبارداران باید رفتار خود را با قانون تطبیق بدهند، خاطرنشان کرد: اقلام موردنیاز مردم باید به سرعت در بازار عرضه شوند و در غیر این صورت مالکان کالا و انبارداران به جهت ارتکاب جرم احتکار با برخورد‌های شدید و مجازات‌های قاطع رو‌به‌رو خواهند شد.