به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 171
بازدید دیروز: 4,134
بازدید هفته: 4,305
بازدید ماه: 224,888
بازدید کل: 26,585,169
افراد آنلاین: 7
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۲۹ تیر ۱٤۰٤
Sunday , 20 July 2025
الأحد ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۴/۰۴/۲۷

خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... 

۱۴۰۴/۰۴/۲۷

  

اروپا و کانادا هم فهمیدند آمریکا‌پرستان ایرانی هنوز نه!
یکی از مقامات ارشد پیشین اتحادیه اروپا در گفت‌وگو با یورونیوز اعلام کرد که دستیابی به یک توافق متوازن با آمریکا امکان ندارد.
ژان-لوک دمارتی، مدیرکل سابق اداره کل تجارت کمیسیون اتحادیه اروپا (DG Trade) رویکرد سیاست خارجی آمریکا را «زورگویی» خواند و تأکید کرد که اتحادیه اروپا برای مقابله با سیاست زورگویی آمریکا باید از سلاح تجاری خود استفاده کند.
آقای دمارتی گفت: «ترامپ به دنبال دستیابی به توافق نیست. او در حال باج‌گیری به سبک مافیا است.» این مقام سابق افزود: «کاری که ترامپ انجام می‌دهد، مصداق بارز زورگویی است، و ما هم باید نشان دهیم که آماده مقابله‌ای جدی هستیم؛ انگار که کلت خودمان (اسلحه‌مان) را روی میز مذاکره گذاشته باشیم.» ترامپ، ۱۲ ژوئیه (۲۱ تیر) تهدید کرده بود که در صورت عدم حصول توافق رضایت‌بخش با اتحادیه اروپا تا اول اوت (۱۰ مرداد)، بر واردات از این اتحادیه تعرفه ۳۰ درصدی اعمال خواهد کرد.
این مقام ارشد پیشین اتحادیه اروپا به یورونیوز گفت هیچ شانسی در مذاکره با آمریکا برای دستیابی به یک توافق متوازن وجود ندارد.
پیش‌تر نیز نماینده پارلمان کانادا با توجه به جنگ اقتصادی آمریکا علیه کانادا با اعمال تعرفه‌های سنگین گفته بود: «ترامپ قابل اعتماد نیست و نمی‌توان با او مذاکره کرد.»
چارلی انگوس، نماینده پارلمان کانادا، در انتقاد از سیاست‌های تجاری دونالد ترامپ و حمله‌های مکرر او به کانادا، در یک گفت‌وگوی اینترنتی تأکید کرد که ترامپ هیچ‌گاه قابل اعتماد نبوده و نمی‌توان با یک رژیم تبهکار مذاکره کرد.
آقای انگوس گفت: «ترامپ گفته بود که در ۹۰ روز ۹۰ توافق تجاری خواهد داشت که شکست خورد و همچنین گفته بود که در ۲۱ جولای توافق تجاری با کانادا خواهد داشت، اما سپس به ما حمله کرد. ترامپ از میز مذاکره کنار کشید و نخست‌وزیر کانادا برای نشان دادن حسن‌نیت خود موافقت کرد که مالیات دیجیتال را لغو کند، اقدامی که هزینه زیادی برای اعتماد مردم کانادا به همراه داشت.»
این نماینده پارلمان کانادا همچنین خطاب به نخست‌وزیر این کشور گفت: «تجربه کانادا نشان می‌دهد که با یک رژیم تبهکار نمی‌توان با حسن‌نیت مذاکره کرد. ترامپ بارها و بارها به ما حمله کرده است و هرگز از قصد خود برای نابود کردن اقتصاد ما منحرف نشده است.»
در حالی که سیاستمداران ارشد اروپا و آمریکا، مذاکره و توافق با ترامپ را بی‌نتیجه و نوعی وقت‌تلف کردن می‌داتند؛ جالب است که آمریکا‌پرستان ایرانی از هیچ اقدامی برای بزک و توجیه مذاکره با آمریکا دریغ نمی‌کنند! آن هم در شرایطی که نتیجه سه ماه مذاکره با آمریکا در دولت مسعود پزشکیان اعمال 313 تحریم بیشتر بر شبکه فروش نفت ایران شد و در نهایت آمریکا نیز به کشورمان حمله کرد.


ظریف دست از خلاف‌گویی برنمی‌دارد


محمدجواد ظریف که این روزها سخنان خلاف واقعش در انکار مکانیزم ماشه همچنان در فضای مجازی دست به دست می‌شود؛ باز هم به خلاف‌گویی روی آوردی و در اظهارات تازه‌ای در حالی که سعی می‌کند اعتماد و اطمینان ساده‌دلانه خود و تیمش به آمریکا و ماجرای «امضای کری تضمین است» را توجیه کند، مدعی شده است:
«آقای کری به عنوان وزیر امور خارجه نامه‌ای نوشت دستور داد به سفارت‌خانه‌های آمریکا، برای کسانی که یا به ایران سفر کرده‌اند یا متولد ایران هستند؛ شما موظفید ویزای ۱۰ ساله صادر کنید. آن قضیه تا امروز هم دارد اجرا می‌شود. آن امضای کری تضمین بود.» 
جهت اطلاع آقای ظریف که ظاهراً همچنان بی‌خبر از ماجراست و یا خود را به بی‌خبری می‌زند، باید گفت «برنامه معافیت ویزا» در آمریکا قانونی است که به موجب آن شهروندان برخی کشورها برای اقامت ۹۰ روزه در آمریکا احتیاج به ویزا ندارند.
اوباما تنها ۵ ماه پس از برجام با دستور بازنگری در این قانون ایران را به فهرست کشورهای در منطقه نگرانی آمریکا اضافه کرد و از آن پس اتباع ۳۸ کشور عمدتاً اروپایی که برای سفر به آمریکا از اخذ روادید معاف بودند، در صورت سفر به ایران، معافیت‌شان لغو شده و باید برای ورود به آمریکا روادید می‌گرفتند.
آقای ظریف همچنین در این اظهارات ادعا می‌کند که نامه جان کری خطاب به سفارت‌خانه‌های آمریکا در جهان نوشته شده و با این شعبده‌بازی قصد دارد تضمین خواندن امضای کری را رفع و رجوع کند. ظاهراً ایشان باز هم فراموش کرده‌اند که جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا ۱۹ دسامبر ۲۰۱۵ (۲۸ آذر ۱۳۹۴) نامه‌ای خطاب به خود آقای ظریف نوشت و در آن وعده داد اصلاحیه جدید قانون معافیت ویزا در آمریکا «هیچ مانعی برای منافع اقتصادی مشروع ایران ایجاد نکند. بدین منظور ما بالقوه ابزارهای متعددی را در اختیار داریم، شامل صدور ویزاهای تجاری ۱۰ ساله چندبار ورود، برنامه‌هایی برای تسریع در صدور ویزاهای تجاری، و اختیار توقف اجرای قانون که طبق این مصوبه جدید به ما داده شده است.» و پای وعده‌هایش در آن نامه را نیز امضا کرد.
اما «امضای کری» برخلاف ادعای آقای ظریف هرگز تضمین نبود چون وقتی «خاویر سولانا» مسئول اسبق سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نهمین دبیرکل ناتو سال ۱۳۹۷ شمسی قصد سفر به آمریکا برای شرکت در یک سخنرانی را داشت از ورود او بدون ویزا ممانعت به عمل آمد فقط به این دلیل که برای شرکت در مراسم تحلیف «حسن روحانی» در مرداد سال ۱۳۹۲ به ایران سفر کرده بود.
یا ژاوی هرناندز سرمربی بارسلونا وقتی در سال ۱۴۰۱ برای انجام اردوی تمرینی و بازی‌های تدارکاتی تیمش قصد سفر به آمریکا داشت، نتوانست بدون ویزا وارد آمریکا شود چون در زمان حضورش در تیم السد قطر در جریان رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا به ایران سفر کرده بود.
این وضعیت چهره‌های سرشناس جهان بود، وضعیت مردم عادی در این زمینه دیگر نیازی به گفتن ندارد! با این حساب آقای ظریف با این ادعا که «آن امضا تا امروز در حال اجراست؛ آن امضای کری تضمین بود.» باز هم دروغی آشکار گفته است.


کلافگی سرویس امنیت اسرائیل از گسترش جاسوسی برای ایران


دولت اسرائیل از اتباع رژیم صهیونیستی خواست تا در برابر وسوسه جاسوسی برای ایران مقاومت کنند و هشدار داد که پیامدهای آن بسیار فراتر از هر پاداش مالی است.
به گزارش رادیو فردا، این اقدام غیرمعمول پس از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل جنگی ۱۲‌روزه را علیه مراکز ایران آغاز کرد و تهران همزمان تلاش‌های خود برای استخدام اسرائیلی‌ها به منظور جاسوسی را شدت بخشید. این کارزار با عنوان «پول آسان، هزینه سنگین» در رادیو، سایت‌های مهم اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده و مجری آن شین‌بت، سازمان امنیت داخلی اسرائیل، و مدیریت دیپلماسی عمومی ملی است.
در یکی از دو ویدئوی ۲۰ ثانیه‌ای، پدری نشان داده می‌شود که در حال غذا‌ خوردن با خانواده‌اش است، در حالی که در ویدئوی دیگر مردی دیده می‌شود که قبل از ظاهر‌ شدن زیرنویس، با دوستانش در حال نوشیدن است. زیرنویس می‌گوید: «آیا پنج هزار شِکل ارزش آن را دارد که زندگی خود و خانواده‌ات را نابود کنی؟» پنج هزار شِکل (معادل حدود ۱۴۹۰ دلار)، ظاهراً اشاره دارد به مبلغی که اسرائیلی‌ها برای همکاری با ایران دریافت کرده‌اند.
این تبلیغ می‌گوید کسانی که از ایران پول گرفته‌اند اکنون در زندان هستند و هشدار می‌دهد هر فردی که به تهران کمک کند، ممکن است تا ۱۵ سال حبس در انتظارش باشد؛ «پول آسان، هزینه سنگین؛ به دشمن ایرانی کمک نکنید».
مدیریت دیپلماسی عمومی ملی رژیم صهیونیستی می‌گوید شین‌بت و پلیس اسرائیل طی یک سال گذشته بیش از ۲۵ مورد مأموریت‌ اطلاعاتی برای ایران را شناسایی کرده‌اند. در حال حاضر، بیش از ۳۵ نفر با اتهامات امنیتی جدی به دادگاه معرفی شده‌اند. یادآور می‌شود پیش از این رئیس پیشین واحد مبارزه با تروریسم موساد گفته بود: روش ایران در استخدام جاسوسان وحشت‌انگیز است.
روزنامه انگلیسی تلگراف با طرح این سؤال که «ایران چگونه به اسناد اسرائیل دست یافت؟»، نوشته بود: تلویزیون ایران ادعا کرده‌ است که هزاران سند محرمانه هسته‌ای و دفاعی و راهبردی رژیم اسرائیل من‌جمله هزاران سند مربوط به پروژه‌ها و تأسیسات اتمی آن رژیم دست یافته است. احتمالاً این عملیات سال گذشته انجام شده ‌است. سال گذشته گزارشی از سوی شرکت مایکروسافت تأکید می‌کرد که اسرائیل به اصلی‌ترین هدف حملات سایبری تحت حمایت دولت توسط ایران تبدیل شده ‌است و جایگاه قبلی آمریکا را به عنوان هدف اصلی گرفته‌ است. اودد ایلام، رئیس پیشین واحد مبارزه با تروریسم موساد گفته ‌است ایران از روش‌های سنتی کُند و روش‌مند که افرادی درون سیستم برای طولانی‌مدت استخدام می‌شوند، پرهیز کرده ‌است. ایران بر‌عکس به سمت کارزارهای تهاجمی وسیع در شبکه‌های اجتماعی رفته‌ که در آن با هزاران اسرائیلی تماس گرفته‌ می‌شود تا یکی از آنها وا بدهد. این اقدام به شکل وحشت‌آوری یک رویکرد منطقی است، حجم اقدامات نهایتاً نتیجه‌ای را که می‌خواهند برای آنها به ارمغان می‌آورد و متأسفانه، این روش جواب می‌دهد.»
همچنین ماه گذشته نشریه اکونومیست در گزارشی نوشت: ۳۹ تبعه رژیم صهیونسیتی، نمونه کوچکی از اتباع این رژیم هستند که برای ایران کار می‌کرده‌اند و طی سال گذشته بازداشت شده‌اند. جاسوسی برای ایران در اسرائیل در حال فراگیر شدن است. طی سال گذشته دست‌کم ۳۹ اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران از سوی سرویس امنیتی شاباک بازداشت شده‌اند. ایران از مدت‌ها پیش عملیات‌های اطلاعاتی‌اش را از طریق کشورهای ثالث، به‌ویژه ترکیه و جمهوری آذربایجان، پیش می‌برد. دستگاه‌های امنیتی این کشورها هم اغلب یا نادیده می‌گیرند یا خودشان درگیرند.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰٤/۲۸، ۰۶:۱۲:۵۹       بازدیدها: 46