به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 138
بازدید دیروز: 4,134
بازدید هفته: 4,272
بازدید ماه: 224,855
بازدید کل: 26,585,136
افراد آنلاین: 7
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۲۸ تیر ۱٤۰٤
Sunday , 20 July 2025
الأحد ، ۲۵ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
حجت‌الاسلام صدیقی ، خطیب جمعه تهران: هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
حجت‌الاسلام صدیقی ، خطیب جمعه تهران:
هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید 
۱۴۰۴/۰۴/۲۷

‫آیت‌الله صدیقی خطیب این هفته نماز جمعه تهران - ایسنا‬‎

امام جمعه موقت تهران خطاب به عموم مردم بیان داشت: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: مردمی که در خط رهبری آسمانی هستند و در زندگی نسخه طبیب را اجرائی می‌کنند و سبک زندگی را از آنهائی که با زندگی آشنا هستند، می‌گیرند قطعاً در زندگی گمراه نمی‌شوند و این افراد، پیامبران، صدقین، شهدا و صالحین هستند و در حقیقت زنجیره نجات است.
امام جمعه موقت تهران به جنگ ۱۲ روزه‌ اشاره کرد و گفت: دشمنان فکر می‌کردند که با از بین بردن سر نظام، قدرت را نابود کرده و ریشه نظام را برای همیشه قطع خواهند کرد. در این شرایط، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در پیام تلویزیونی به مردم روحیه دادند و به عنوان نماینده نبی مکرم اسلام(ص) و امام زمان(عج)، قهرمانانه ظاهر شدند.
وی ادامه داد: ایجاد انسجام، تزریق ‌امید و اطمینان به پیروزی، پیشگویی‌های قاطع و انتصاب فرماندهان جدید، نشان‌دهنده تدبیر و حکمت رهبر معظم انقلاب است. به گونه‌ای که گویا این فرماندهان در آب نمک خوابانده شده بودند تا جبهه یک لحظه به خلأ فرماندهی گرفتار نشود. رهبر ما تاج افتخار ملت بزرگ ایران است و در سخت‌ترین شرایط نیز چهره‌ای شاداب دارند.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین صدیقی با اشاره به اینکه امامت و امت در این ۱۲ روز نقش و خاصیت خود را نشان دادند، تصریح کرد: یکی از مشاهیر هند به حضرت آقا گفت که خوشبختم در زمان شما زندگی می‌کنم و اگر شما را نمی‌دیدم، فقط داستان‌های شجاعتت را در کتاب‌ها می‌خواندیم.
امام جمعه موقت تهران خطاب به جامعه بیان داشت: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
رئیس سازمان بهزیستی: در سال گذشته ۷۱ هزار نفر از مددجویان موفق به اشتغال شدند
سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به ویژگی‌های خاص هفته بهزیستی امسال، گفت: امسال این هفته با ماه محرم و قیام عاشورا همچنین با دوره ۱۲ روزه جنگ تحمیلی همزمان شد؛ دوره‌ای که نمادی از دفاع مقدس و اتحاد و انسجام ملی بود.
وی خاطرنشان کرد: در این ایام، اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ و تلفن مشاوره ۱۴۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی و رایگان در خدمت مردم بود و بیش از ۲۰ هزار تماس در حوزه خدمات روانشناختی ثبت شد.
حسینی با بیان اینکه سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است، گفت: این سازمان در سال ۱۳۵۹ با مصوبه مجلس و به همت شهید فیاض‌بخش تأسیس شد و اکنون بیش از ۱۷۲ خدمت را در چرخه‌ای از قبل از تولد تا پس از مرگ به جامعه ارائه می‌دهد.
رئیس سازمان بهزیستی بیان داشت: ما در سازمان بهزیستی، نگاه توانمندسازی و فرصت‌آفرینی را سرلوحه برنامه‌ها قرار داده‌ایم. در سال گذشته 
۷۱ هزار نفر از مددجویان موفق به اشتغال شدند و امسال نیز به همین میزان فرصت شغلی ایجاد خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه مسکن، افتخار ما این است که با همراهی شرکای اجتماعی، تاکنون ۲۱۰ هزار واحد مسکونی برای معلولان احداث کرده‌ایم. در سال گذشته ۱۴ هزار واحد واگذارشد و اکنون ۶۲ هزار واحد در دست تحویل و ۴۶ هزار واحد دیگر در حال ساخت است.
به گزارش ایسنا، حسینی اظهار داشت: در هفته بهزیستی، ۱۰ هزار و ۵۰۰ پروژه افتتاح می‌شود که نشان از تعهد سازمان به ارتقای رفاه اجتماعی دارد. در حوزه ازدواج نیز سال گذشته ۵۰۰۰ مددجو از حمایت‌های جهیزیه برخوردار شدند. امسال نیز برای تمام افراد دارای معلولیتی که ازدواج کنند، جهیزیه از محل اعتبارات عمومی و خیریه تأمین خواهد شد.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به چهار محور اصلی سیاست‌های سازمان گفت: توانمندسازی، فرصت‌آفرینی، مشارکت مردمی و محله‌محوری مربع طلایی سیاست‌های بهزیستی است.
وی خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک، با رویکرد محله‌محور، خدمات بهزیستی را از طریق ظرفیت‌های محلی مانند مساجد، مدارس و سرای محلات به‌صورت جامع‌تر و دسترس‌پذیرتر به مردم ارائه خواهیم کرد.
کلام و عمل مسئولان باید امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد
موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، رئیس شورای عالی استان‌ها نیز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه بیان داشت: از همین تریبون به همه مدیران، مسئولان و خادمان مردم اعلام می‌کنم که باید نسبت به گذشته جهادی‌تر عمل کنند و خدمت به مردم را در اولویت قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور، وحدت لازمه خنثی کردن توطئه‌های دشمن است.
رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: بسیاری از مردم حتی اگر سیاست‌های داخلی یا خارجی کشور را قبول نداشته باشند، در روز‌های دشوار برای وطن به میدان می‌آیند و شایسته بهترین خدمات هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، حاجی‌بگلو تأکید کرد: هیچ‌یک از مسئولان یا اصحاب رسانه حق ندارد سخنی بگوید که ناامیدکننده یا تفرقه‌افکن باشد.
رئیس شورای عالی استان‌ها بیان داشت: کلام و رفتار مسئولان و اصحاب رسانه باید وحدت‌آفرین باشد و هر نوع تفرقه‌افکنی را محکوم می‌کنیم. وی گفت: گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب باشیم زیرا فاصله گرفتن از این مسیر، کشور را آسیب‌پذیر می‌کند.
رئیس شورای عالی استان‌ها خاطرنشان کرد: مردم ایران رفتار مسئولان را زیر نظر دارند و خروجی همه جلسات فقط باید یک کلمه باشد؛ وحدت، همبستگی و خدمت.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰٤/۲۸، ۰۶:۱۶:۱۶       بازدیدها: 62