به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,985
بازدید دیروز: 11,902
بازدید هفته: 44,981
بازدید ماه: 152,462
بازدید کل: 26,019,165
افراد آنلاین: 32
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۶ اردیبهشت ۱٤۰٤
Tuesday , 6 May 2025
الثلاثاء ، ۸ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
رئیس‌ مجلس خبرگان: سه قوه برای حمایت از سرمایه‌گذاران گام بردارند ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
رئیس‌ مجلس خبرگان:
 سه قوه برای حمایت از سرمایه‌گذاران گام بردارند
  ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
‫رئیس مجلس خبرگان:سران قوا سرمایه‌گذاری در تولید را تسهیل کنند - شهروند  آنلاین‬‎
 
رئیس‌ مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مسئولیت سنگین خبرگان، بر لزوم توجه ویژه به معیشت مردم، اقتصاد مقاومتی، تقویت ارزش‌های دینی و مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی تأکید کرد و خواستار اقدام جدی مسئولان اجرائی در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی شد.
آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، رئیس ‌مجلس خبرگان رهبری صبح دیروز در سومین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری که در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) قم برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد گذشته و دهه کرامت، مسئولیت سنگین خبرگان را یادآور شد و از خداوند خواست در انجام این وظیفه بزرگ یاری‌رسان باشد. 
رئیس ‌مجلس خبرگان با اشاره به ولادت امام رضا‌(ع) و ایام دهه کرامت، اظهار داشت: امیدواریم خداوند توفیق خدمت شایسته به مردم را نصیب ما کند و سایه مقام معظم رهبری را مستدام بدارد، نقش مجلس خبرگان در ساختار حکمرانی کشور بسیار حساس و حیاتی است. 
مجلس خبرگان‌ پیگیر معیشت مردم
وی گفت: خبرگان همواره در کنار وظیفه شرعی و قانونی خود، نسبت به وضعیت معیشتی مردم دغدغه داشته‌اند و در تمامی اجلاس‌های رسمی، از مسئولان اجرائی خواسته شده تا برنامه‌ها و راهکارهای عملی خود را برای حل مشکلات اقتصادی ارائه کنند.  رئیس ‌مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: در طول سالیان اخیر همواره مقام معظم رهبری، دیدگاه‌های راهبردی و روشنگرانه‌ای درباره اقتصاد کشور بیان کرده‌اند که باید مورد توجه جدی قرار گیرد؛ امسال نیز که عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، ضرورت دارد قوای سه‌گانه کشور در راستای تسهیل امور و حمایت از سرمایه‌گذاران ملی گام‌های اساسی بردارند. 
آیت‌الله موحدی کرمانی تصریح کرد: مجلس خبرگان بارها در جلسات خود نسبت به وضعیت معیشت اقشار ضعیف هشدار داده و خواستار برنامه‌ریزی دقیق و هدف‌مند از سوی دولت برای جبران کمبودهای معیشتی بوده است. 
رئیس‌ مجلس خبرگان خطاب به دولت، متذکر شد: انتظار داریم میزان کالابرگ برای اقشار محروم افزایش یابد به‌نحوی ‌که تمامی نیازهای اولیه و ضروری آنها از جمله خوراک و پوشاک تأمین شود؛ این یک وظیفه انسانی و شرعی است. 
 تسلیت به خانواده جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی
وی در ادامه با اشاره به حادثه ناگوار انفجار در بندر شهید رجایی، بیان داشت: ضمن ابراز تسلیت و همدردی با خانواده‌های جان‌باختگان، از خدمات نیروهای نظامی و امنیتی کشور در مواجهه با این حادثه قدردانی می‌کنم و خواستار رسیدگی جدی به ابعاد آن هستیم. 
 سازمان‌های مردم‌نهاد دنیا برای کمک به غزه اقدام کنند
رئیس ‌مجلس خبرگان با انتقاد از اخذ مالیات از اقلام خوراکی، خطاب به مسئولان مالیات کشور یادآور شد: از غذا و مایحتاج مردم نباید مالیات ارزش‌افزوده گرفته شود تا مردم تحت‌ فشار اقتصادی مضاعف قرار نگیرند.  آیت‌الله موحدی کرمانی، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین، خاطرنشان کرد: از تمام ملت‌های آزاده و مسلمان جهان خواستارم تا با اتحاد و همدلی در برابر این رژیم ایستادگی کنند و از حقوق مردم مظلوم غزه حمایت کنند. 
وی عنوان کرد: هر انسان آزاده‌ای وظیفه دارد نسبت به وضعیت مردم غزه بی‌تفاوت نباشد؛ اگر در این مسیر آسیب هم ببیند، مأجور است و وظیفه انسانی و الهی ایجاب می‌کند که در کنار مظلومان ایستاده و آنان را رها نکنیم.  رئیس‌ مجلس خبرگان رهبری افزود: ساکنان غزه همچنان امید به زندگی دارند، این وظیفه جهانیان است که آنها را یاری دهند و دست از پشتیبانی برندارند. 
وی از سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین در ایران و سراسر دنیا خواست برای کمک‌رسانی به مردم غزه، اقدام کنند و افزود: مردم دنیا حتی اگر شده از طریق دریا، آب و نیازهای اولیه آنان را تأمین نمایند. 
آیت‌الله موحدی کرمانی، با یادآوری رشادت‌های سردار شهید حاج ‌قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله و رزمندگان مقاومت، تصریح کرد: این قهرمانان الگوهای مقاومت و عزت در برابر رژیم جنایتکار صهیونیستی هستند و ما باید راه آنها را ادامه دهیم.  وی همچنین با تأکید بر اهمیت مسئله حجاب در جامعه اسلامی، افزود: باید قوانینی تدوین شود که ضمن صیانت از عفاف و حجاب، مشوق‌هایی نیز برای افراد محجبه در نظر گرفته شود، از جمله تخفیف‌های مالیاتی، جرایم رانندگی و دیگر امتیازات اجتماعی. 
به گزارش فارس، آیت‌الله موحدی کرمانی در پایان ابراز امیدواری کرد: ان‌شاءالله خداوند توفیق دهد تا هم مسئولیت خود را در مجلس خبرگان به‌درستی انجام دهیم و هم برای حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی در مسیر ولایت، نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشیم. 
 سومین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری برگزار شد
سومین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری، صبح دوشنبه با حضور نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) برگزار شد.
 این اجلاس در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ به مدت دو روز برگزار می‌شود. نطق رئیس ‌مجلس خبرگان، نطق پیش از دستور ناطقان، انتخاب اعضای کمیته ۵ نفره برای تنظیم و پیشنهاد محورهای بیانیه پایانی، ادامه بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری و گزارش شخصیت مدعو؛ مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در دستور کار، اولین روز از این اجلاسیه بود.
نمایندگان مجلس خبرگان رهبری در این اجلاسیه، علاوه‌بر بحث و گفت‌وگو درباره اهم مسائل مربوط به مجلس خبرگان و بررسی طرح مصوب کمیسیون آیین‌نامه، با حضور برخی مسئولان نظام، مسائل داخلی و منطقه‌ای را مورد بررسی و بحث و گفت‌وگو قرار دادند.


 

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۲/۱۶، ۰۶:۲۲:۳۳       بازدیدها: 45