به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 2,178
بازدید دیروز: 19,601
بازدید هفته: 89,992
بازدید ماه: 2,178
بازدید کل: 29,403,414
افراد آنلاین: 199
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۱ مرداد ۱٤۰۵
Thursday , 23 July 2026
الخميس ، ۹ صفر ۱٤٤۸
مرداد 1405
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
31
آخرین اخبار
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و .... ۱۴۰۵/۰۴/۳۰
خبرِ ، اسلام ستیزان ضد بشر و جنایتکار و ....
۱۴۰۵/۰۴/۳۰

تلاش محرمانه ترامپ برای سانسور تصاویر پایگاه‌های آسیب‌دیده

واشنگتن دائماً خود را دست‌ برتر در جنگ علیه ایران معرفی می‌کند، اما در پشت پرده، مانع انتشار تصاویر ماهواره‌ای آسیب به پایگاه‌های خود، توسط شرکت‌های ماهواره‌ای خصوصی می‌شود. 
«آنا کاسپاریان»، خبرنگار آمریکایی به نقل از یکی از شرکت‌های ماهواره‌ای اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ از شرکت‌های خصوصی ماهواره‌ای خواسته تصاویر پایگاه‌های آسیب‌دیده آمریکا را منتشر نکنند.
تلاش آمریکا برای جلوگیری از انتشار این تصاویر در شرایطی صورت می‌گیرد که سنتکام به‌طور مکرر در بیانیه‌های خود، آمریکا را پیروز جنگ ایران جلوه می‌دهد.
در ۱۰ روز اخیر با ازسرگیری حملات آمریکا، موشک‌های ایرانی پایگاه‌های آمریکا در کشورهای اردن، بحرین، عربستان و کویت را هدف قرار داده‌اند. با وجود تلاش‌های آمریکا برای سانسور آسیب‌های وارده به پایگاه‌های خود، برخی تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده از آسیب جدی به این پایگاه‌ها حکایت دارد.
به گزارش فارس، یکی از مسئولان وزارت جنگ آمریکا که خواسته نامش فاش نشود، «مسائل امنیتی» را بهانه این سانسورها اعلام کرده و مدعی شده که نیروهای این کشور همچنان در بهترین حالت آمادگی خود قرار دارند. این در حالی است که رسانه‌های آمریکایی اذعان کرده‌اند که دولت این کشور همچنان شمار واقعی مجروحان در جنگ ایران را پنهان می‌کند.

 

حماقت ترامپ جواب داد

علاوه بر تنگه هرمز جریان نفت در دریای سرخ نیز متوقف شد

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا با تنش‌آفرینی در منطقه به دنبال فشار بر ایران و تصاحب تنگه هرمز بود، خبر رسید یمنی‌ها نیز محاصره دریایی عربستان را رسماً آغاز کردند. انتشار این خبر کافی بود تا قیمت نفت دوباره از ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کند.
شرایط در منطقه غرب و جنوب‌غربی آسیا به شدت پیچیده شده است. جنگی که آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و متحدانش آغاز کرده بودند تا به اهداف اعلامی‌شان یعنی، سرنگونی جمهوری اسلامی، تجزیه ایران و... برسند اکنون، به «جنگ زیرساخت‌ها» و «تلاش برای بازگشایی تنگه هرمز» رسیده است؛ تنگه‌ای که پیش از تجاوز این دو رژیم، باز بود! بسته‌شدن تنگه هرمز و سر به فلک کشیدن قیمت نفت و گاز و بنزین در دنیا- به ویژه در اروپا و آمریکا- تبدیل شده به پاشنه آشیل آمریکا و متحدان عربش در منطقه. ترامپ حدود 12 روز پیش و پس از خروج یکطرفه از تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و ازسرگیری جنگ، اعلام کرد، به زور می‌خواهد هم تنگه هرمز را تصاحب کند و هم «همه‌چیز ایران» را مصادره نماید. او با بی‌شرمی تمام گفت حتی غذای ایرانی‌ها نیز متعلق به آمریکاست. همه این لفاظی‌ها با یک هدف صورت می‌گرفت؛ بازگشایی تنگه هرمز! اما دیروز اتفاق تازه‌ای رخ داد که نشان داد، این حماقت ترامپ نیز نتیجه داده است: یمن با اعمال محاصره دریایی علیه عربستان و اعلام اینکه، اجازه نخواهد داد یک قطره از نفت این گاو شیرده از دریای سرخ خارج شود، باعث شد قیمت نفت دوباره از 90 دلار عبور کند. حالا، هم تنگه هرمز بسته مانده و هم جریان نفت در دریای سرخ مختل شده است!
یمن این‌گونه قدرتمند شد 
تحولات یمن را باید در چارچوب تحولات پس از خیزش‌های عربی و فرآیند انتقال قدرت در این کشور تحلیل کرد. این خیزش‌ها که به فرار دولت وابسته یمن منجر شد، فرصتی برای انصارالله ایجاد کرد که قدرت را در صنعا به دست گیرد. انصارالله با تکیه بر ائتلاف‌های داخلی و بهره‌گیری از محبوبیت گسترده اجتماعی، کنترل صنعا و بخش قابل‌توجهی از نهادهای حکومتی را در اختیار گرفت و کم‌کم شمال یمن را تحت تسلط خود درآورد. انصارالله رفته‌رفته به یک بازیگر مؤثر و قدرتمند در منطقه تبدیل شد. و این در حالی بود که رژیم سعودی با راه‌اندازی یک ائتلاف عربی غربی عبری به‌دنبال مهار این جنبش بود و در این مسیر تمام تلاش خود را کرد! برخلاف برآوردهای اولیه ائتلاف سعودی و حامیان آن، استمرار عملیات نظامی نه‌تنها به حذف انصارالله از معادلات سیاسی و امنیتی یمن منجر نشد، بلکه زمینه تحول این جنبش از یک بازیگر عمدتاً داخلی به یک کنشگر اثرگذار منطقه‌ای و حتی فرامنطقه‌ای را فراهم کرد. انصارالله طی سال‌های جنگ، با سرمایه‌گذاری بر توسعه توانمندی‌های بومی در حوزه موشکی، پهپادی و سامانه‌های دریایی، ظرفیت بازدارندگی خود را به ‌طور محسوسی افزایش داد و دامنه عملیاتش را از جغرافیای داخلی یمن به عمق خاک عربستان، امارات و آبراه‌های استراتژیک دریای سرخ گسترش داد. این تحول موجب تغییر تدریجی موازنه قدرت و افزایش هزینه‌های نظامی، اقتصادی و امنیتی برای ائتلاف شد. در همین چارچوب، استراتژی‌هایی همچون «فرودگاه در برابر فرودگاه»، «بندر در برابر بندر» و «محاصره در برابر محاصره» به ‌عنوان بخشی از دکترین بازدارندگی این شاخه نوظهور مقاومت مطرح شد. افزون بر این، قرار گرفتن یمن در مجاورت تنگه باب‌المندب، یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های تجارت و انتقال انرژی جهان، سبب شده است تحولات این کشور به موضوعی مرتبط با امنیت دریانوردی، تجارت بین‌المللی و رقابت قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تبدیل شود. از این منظر، بسیاری از پژوهشگران معتقدند که تداوم بیش از یک دهه درگیری، ضمن ناکام گذاشتن اهداف اولیه ائتلاف، موجب شکل‌گیری موازنه‌ای جدید در محیط امنیتی غرب آسیا شده و جایگاه انصارالله را به ‌عنوان یکی از بازیگران تعیین‌کننده در معادلات ژئوپلیتیکی منطقه- البته با تأثیرات فرامنطقه‌ای و جهانی- تثبیت کرده است.
دیروز بود که اعلام شد، یمنی‌ها به دلیل محاصره کشورشان از سوی گاو شیرده ترامپ، و با هدف رفع این محاصره، محاصره دریایی عربستان را رسماً آغاز کردند. ساعاتی پس از اعلام رسمی این خبر اعلام شد، ۶ نفتکش سعودی از ترس موشک‌های انصارالله یمن مسیر خود را تغییر داده‌اند. همین خبرها کافی بود تا قیمت نفت دوباره از ۹۱ دلار عبور کند و یک مشکل به مشکلات دیگر ترامپ اضافه شود. ترامپی که می‌خواست تنگه هرمز را پس از تصاحب باز کند، حالا با اختلال جریان نفت در دریای سرخ نیز باید دست‌وپنجه نرم کند.
آری! قیمت نفت خام برنت دیروز ظهر به وقت تهران از مرز ۹۱ دلار به ازای هر بشکه عبور کرد، زیرا تنش‌ها در رابطه با ایران و یمن همچنان در حال افزایش است. این جهش، که بازارهای جهانی را به لرزه درآورده، مستقیماً نتیجه سیاست‌های تهاجمی و نسنجیده دونالد ترامپ است، سیاستی که، با تهدیدهای مکرر و تشدید حملات نظامی در منطقه، شعله‌های بی‌ثباتی را فروزان‌تر کرده است. آل‌سعود هم که در بازی ترامپ مشغول شده است، مسیر حماقت ترامپ را تکمیل کرد تا آبراه استراتژیک دیگری در دریای سرخ هم گرفتار واکنش مقاومت شود و قیمت نفت جهشی دیگر پیدا کند. 
2 راه یمنی‌ها پیش پای آل‌سعود
همچنین، به گزارش مهر به نقل از المیادین، محمد القادری، فرمانده نیروهای گارد ساحلی یمن، دیروز، تأکید کرد: «تصمیم اتخاذشده مبنی بر محاصره دریایی دشمن سعودی عملیاتی شده است. ما اقتدار رزمی دریایی لازم برای اجرای این تصمیم را داریم همان‌طور که در قبال دشمن صهیونیستی اجرا کرده و مانع عبور کشتی‌های مرتبط با این رژیم در دریای سرخ و عرب شدیم. یمن تبدیل به قدرت مهمی در منطقه شده که توان نظامی لازم برای تحمیل معادلات بازدارندگی جدید را در اختیار دارد. عربستان تنها دو گزینه دارد و گزینه سومی در کار نیست؛ یا محاصره یمن را لغو کرده و دست از مداخله در امور این کشور بکشد و یا آن‌که در مسیر تشدید تنش‌ها پیش برود که برای این کشور هزینه سنگینی خواهد داشت. ما با قدرت تمام آماده اجرای معادله محاصره در برابر محاصره، فرودگاه در برابر فرودگاه و بنادر در برابر بنادر هستیم. چهار سال از آتش‌بس می‌گذرد و رژیم سعودی از اجرای مفاد توافق شانه خالی می‌کند. امنیت اقتصادی از امنیت نظامی جدا نیست و ما گزینه‌های مختلفی داریم.»
هشدار یمن به شرکت‌های کشتیرانی 
نیروهای مسلح یمن به شرکت‌های کشتیرانی درخصوص بارگیری یا تخلیه بار در بنادر عربستان هشدار دادند. به گزارش ایسنا، یمن از طریق ایمیل هشدارهایی را برای شرکت‌های حمل‌و‌نقل ارسال کرده است. یمن در این بیانیه‌ها از شرکت‌های حمل‌ونقل خواسته است از بارگیری یا تخلیه بار در بنادر متعلق به رژیم سعودی خودداری کنند.
حمایت مقاومت عراق 
همچنین، به گزارش ایرنا به نقل از شبکه المسیره، گردان‌های حزب‌الله عراق در این بیانیه اعلام محاصره دریایی سعودی توسط یمن را تبریک گفته و آن را پاسخی به حدود ۱۲ سال محاصره ظالمانه ملت یمن دانسته است. در ادامه این بیانیه آمده است: «این تصمیم که دربردارنده معادله محاصره در قبال محاصره و تنش در مقابل تنش است، نشان‌دهنده اراده مستحکم و عزم تزلزل‌ناپذیر در دفاع از حاکمیت و بازپس‌گیری کامل حقوق ملت یمن است.» این بیانیه می‌افزاید که ما در گردان‌های حزب‌الله براساس قاعده «امنیت برای همه و یا برای هیچ‌کس» این اقدام که در چارچوب یکپارچگی جبهه حق و روحیه همبستگی جهادی است را تأیید می‌کنیم.

 

شگفتی وال استریت ژورنال از قدرت موشکی ایران

روزنامه آمریکایی با اشاره به حملات دقیق و مؤثر ایران به پایگاه‌های نظامی آمریکا در اردن و میزان تخریب این پایگاه‌ها، از قدرت و دقت این حملات آن هم بعد از 5 ماه جنگ، ابراز شگفتی کرده است.
مقاومت ملت و نیروهای مسلح قهرمان کشورمان طی نزدیک به 5 ماه جنگ با ائتلافی جهانی- از ناتو گرفته تا رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای مرتجع منطقه غرب آسیا- تحسین جهانیان را برانگیخته است. طی این مدت نیروهای موشکی و پهپادی ایران، پایگاه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا را در فلسطین اشغالی و منطقه خلیج‌فارس درهم کوبیده‌اند به طوری که بسیاری از این پایگاه‌ها دیگر قابل استفاده نیستند و این در حالی است که ترامپ بارها و بارها مدعی شده است که در حملات آمریکا، توان موشکی و پهپادی ایران از بین رفته است. در همین حمله جمعه گذشته ایران به پایگاه نیروهای آمریکایی در اردن، تصاویر ماهواره‌ای نشان از خسارت جدی به این پایگاه دارد. گزارش‌های فاش‌شده همچنین نشان می‌دهد که طی ماه گذشته ده‌ها سرباز آمریکایی در حملات ایران زخمی شده‌اند.
«شان پارنل»، سخنگوی ارشد پنتاگون، در بیانیه‌ای به سی‌بی‌اس‌نیوز گفت که از ۷ جولای (16 تیر )، نزدیک به ۱۰۰ نظامی آمریکایی دچار جراحت شده‌اند. این گزارش در حالی مطرح شده که شبکه خبری سی‌ان‌ان ضمن انتقاد از رویکرد وزارت جنگ آمریکا در جنگ علیه ایران، تاکید کرد: پنتاگون دو ماه‌ونیم است که هیچ نشست خبری برگزار نکرده است. «پیت هگست»، وزیر جنگ آمریکا توضیحی درباره استراتژی نظامی موجود در پشت‌پرده حملات هوایی مجدد به ایران ارائه نکرده و همچنین، شرایطی را که منجر به مرگ اخیر اعضای سرویس آمریکایی شده، فاش نکرده است. به گزارش ایسنا، طبق اعلام فرماندهی تروریستی سنتکام، بیش از ۴۰۰ نفر از نیروهای آمریکایی در جنگ علیه ایران مجروح شده‌اند. پنتاگون از اوایل جنگ به‌صورت دوره‌ای تعداد کل نیروهای مجروح و بازگشته به خدمت را گزارش می‌کرد، اما در هفته‌های اخیر به‌روزرسانی آمار کلی را متوقف کرده است. اگرچه آمارهای اعلامی پنتاگون نیز با واقعیت فرسنگ‌ها فاصله دارد.
چطور ممکن است؟
در چنین فضایی یک رسانه آمریکایی ضمن اشاره به هلاکت سربازان ارتش این کشور در حمله موشکی موفق جمهوری اسلامی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، به سرعت و دقت بالای موشک‌های ایران اذعان کرده و از اینکه برخلاف گفته‌های خلاف واقع دونالد ترامپ، ایران در عین حفظ تمام و کمال قابلیت‌های موشکی خود حتی آنها را ارتقا نیز بخشیده، اظهار شگفتی کرده است. روزنامه «وال استریت ژورنال» با اظهار شگفتی از اینکه چطور برخلاف ادعاهای «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، ایران همچنان قابلیت خود برای حملات تلافی‌جویانه به منافع و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را حفظ کرده و حتی پیشرفت این قابلیت‌ها را به رخ می‌کشد، در تیتر مطلب خود نوشت: «سؤال بزرگ این است که چطور چنین چیزی امکان‌پذیر است؟»
در این مطلب خاطرنشان شده است: «بعد از گذشت حدود پنج ماه از شروع جنگ، توانمندی‌های موشکی ایران همچنان مرگبار باقی مانده‌اند. دست‌کم ۲ سرباز آمریکایی روز شنبه در پی حملات ایران با موشک‌های بالستیک و پهپادها کشته شدند. علاوه بر آن، مقام‌های آمریکایی روز یکشنبه و پس از گزارش شدن اینکه یک نظامی سوم آمریکایی همچنان بعد از این حمله مفقودالاثر شده، در تلاش برای تعیین هویت بقایای اجساد کشف‌شده در محل حمله بودند. یک نظامی دیگر آمریکایی نیز روز شنبه در ضمن انفجار کنترل‌شده یک پهپاد تهاجمی سرنگون‌شده ایرانی در شمال عراق کشته شد».
به گزارش ایسنا، وال استریت ژورنال در ادامه خاطرنشان می‌کند: «این تراژدی‌ها یکی از گیج‌کننده‌ترین سؤال‌هایی که در طی این جنگ به ذهن می‌رسد را مطرح می‌سازند: «این که ایران چطور نه‌فقط توانسته برنامه‌های پهپادی و موشکی خود را حفظ کند، بلکه توانسته آنها را گسترش نیز دهد؟».
وال استریت ژورنال در ادامه این مطلب در پاسخ به پرسش خود گمانه‌زنی می‌کند که احتمالاً «ایران خیلی از مهماتش را در زیر زمین پنهان کرده و از فرصت آتش‌بس اخیر برای جابه‌جایی بسیاری از تجهیزاتش استفاده کرده است.» در ادامه این مطلب به نقل از مقام‌های آمریکایی اذعان می‌شود که آنها متذکر شده‌اند «موشک‌های بالستیکی که ایران هم‌اکنون استفاده می‌کند به نظر می‌رسد که سرعت بیشتری نسبت به قبل پیدا کرده‌اند و می‌توانند در زمان حرکت نزولی به سمت زمین مانور انجام دهند.»
به نوشته این رسانه آمریکایی، «این تحول بازتاب‌دهنده ارتشی است که قابلیت انطباق پیدا کردن خود را حفظ کرده، نه ارتشی که فروپاشیده است».
آمریکا در باتلاق
روزنامه فایننشال‌تایمز نیز ضمن هشدار درباره پیامدهای ادامه جنگ متجاوزانه علیه ایران برای آمریکا نوشته است: هر اقدامی علیه ایران، تلفات جدیدی ایجاد می‌کند و آمریکا را در باتلاق دیگری در خاورمیانه فرو می‌برد. این روزنامه چاپ لندن با اشاره به ادامه حملات متجاوزانه آمریکا علیه ایران و ازسرگیری جنگ خاطرنشان کرده است: احتمالاً میراث سیاست خارجی دونالد ترامپ، توسط ایران تعریف خواهد شد. در حال حاضر اوضاع خوب به نظر نمی‌رسد. جنگ دوباره آغاز شده است اما واشنگتن برنامه‌ قابل‌قبولی برای پیروزی ندارد. 
به گزارش ایسنا به نقل از فایننشال‌تایمز، بی‌میلی واشنگتن برای پذیرش اینکه تهران ممکن است از این جنگ در موقعیتی قدرتمندتر بیرون بیاید، قابل درک است اما مشکل اینجاست که تلاش برای معکوس کردن این وضعیت خطرات خاص خود را دارد. هر اقدامی علیه ایران، تلفات جدیدی ایجاد می‌کند و آمریکا را در باتلاق دیگری در خاورمیانه فرو می‌برد. در همین حال، جنگ با ایران به سرعت ذخایر تسلیحاتی آمریکا را به پایان رسانده است. گزارش‌های زیادی منتشر شده است که نشان می‌دهد، آمریکا در چند هفته اول جنگ علیه ایران، ۳۰درصد از ذخایر موشک‌های کروز تاماهاک و ۵۰ درصد از رهگیرهای پاتریوت خود را به پایان رسانده است. طبق این گزارش، بسیاری از این مهمات برای درگیری احتمالی بر سر تایوان اختصاص داده شده بود. پر کردن مجدد زرادخانه آمریکا می‌تواند سال‌ها طول بکشد؛ بنابراین، یک «فرصت احتمالی» برای چین جهت اقدام نظامی در حال فراهم شدن است. جنگ با ایران در حال حاضر، بزرگ‌ترین بحران بین‌المللی پیش‌روی دولت آمریکا است اما ممکن است شرایط را برای بحرانی حتی بزرگ‌تر در سال‌های آینده ایجاد کند.
ایران تسلیم‌شدنی نیست
روزنامه واشنگتن‌پست هم در گزارشی با اشاره به بیهوده‌بودن ادامه جنگ علیه ایران، نوشته است: تحلیلگران سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا به این جمع‌بندی رسیده‌اند که حملات نظامی، ایران را وادار به عقب‌نشینی یا تعدیل مواضع در مذاکرات نخواهد کرد. این روزنامه آمریکایی با اشاره به ازسرگیری حملات آمریکا علیه مواضعی در خاک ایران نوشت که نهادهای اطلاعاتی آمریکا یک بن‌بست طولانی میان تهران و واشنگتن را پیش‌بینی می‌کنند زیرا بعید است ایران تحت تأثیر اقدام نظامی آمریکا، موضع مذاکراتی خود را نرم‌تر کند. طبق این گزارش، مسیر کنونی ترامپ، مبنی بر حملات روزافزون به ایران، ظاهراً به یک بن‌بست منجر شده است. این روزنامه آمریکایی براساس ارزیابی اطلاعاتی جدید آمریکا گزارش کرد که بعید است دولت ایران تحت تأثیر دور جدید حملات نظامی آمریکا مانند حملاتی که اکنون در جریان است، تأثیر قابل‌توجهی بپذیرد یا موضع مذاکراتی خود را نرم‌تر کند.
شوک افزایش قیمت انرژی در انگلیس
از سوی دیگر گزارش دیلی‌میل حاکی است به دلیل تبعات ناشی از جنگ ایران خانوارهای انگلیسی با شوک قیمتی جدید انرژی مواجه شدند به طوری‌که نفت برای اولین‌بار در بیش از 6 هفته گذشته از مرز 90 دلار عبور کرد و قیمت گاز نیز به‌شدت افزایش یافت. براساس این گزارش با توجه به تشدید فعلی درگیری، تحلیلگران نسبت به فشارهای بیشتر بر خانوارها در آینده هشدار دادند زیرا هزینه‌های انرژی همراه با قیمت مواد غذایی و سوخت افزایش می‌یابد. روزنامه انگلسی گاردین هم نوشته است: جنگ آمریکا و ایران نگرانی از کمبود گاز در زمستان را افزایش می‌دهد. براساس این گزارش اروپا برای تأمین ذخایر گاز پیش از فرا رسیدن زمستان با فشارهای فزاینده‌ای روبه‌رو است.

مقام آمریکایی:
واشنگتن برای تداوم جنگ با ایران موشک ندارد

یک روزنامه انگلیسی به نقل از یک مقام آگاه دولت ترامپ گزارش کرد که ایالات متحده برای جنگ تمام عیار با ایران، موشک‌های کافی در اختیار ندارد.
روزنامه انگلیسی «دیلی‌تلگراف» گزارش کرد که علی‌رغم آن‌که دونالد ترامپ در حال بررسی گزینه‌های خود برای آغاز یک «جنگ گسترده‌تر» علیه تهران است و برخی گزارش‌ها مدعی هستند که این کشور در حال اعزام هواپیماهای جنگی بیشتری از آمریکا به غرب آسیا است، اما این کشور موشک کافی برای تداوم جنگ با ایران در اختیار ندارد. 
طبق این گزارش، یک مقام آمریکایی مطلع از بحث‌های دولت آمریکا گفت که این عملیات به دلیل کاهش ذخایر پدافند هوائی و مهمات دوربرد، محدود خواهد بود. 
این مقام به دیلی‌تلگراف گفت: «ما به اندازه کافی [موشک] برای تداوم ایمن عملیات نداریم و فکر نمی‌کنم کاخ سفید از این موضوع آگاه باشد». 
بر اساس گزارش این رسانه انگلیسی،‌ ایالات متحده حملات خود را در نهمین شب متوالی حملات به ایران گسترش داد و یک قدم به درگیری تمام‌عیار در منطقه نزدیک‌تر شد. ایران نیز به حملات سنگین خود در سراسر منطقه ادامه داد و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که اهدافی را در بحرین، اردن و سوریه هدف قرار داده است. بحرین گفت که تهران سامانه‌های ناوبری هوائی این کشور را هدف گرفته است. 
از طرف دیگر، رئیس‌جمهور ایران مسعود پزشکیان گفت که تهران بار دیگر درگیر یک «جنگ تمام‌عیار» با آمریکا شده است و واشنگتن باید تبعات این درگیری را بپذیرد. 
هشدارها درخصوص تداوم جنگ آمریکا با ایران در حالی در رسانه‌های آمریکایی و انگلیسی منعکس می‌شود که ترامپ در تریبون‌های مختلف گفته به‌خاطر سه نظامی این کشور که اخیرا در پاسخ موشکی ایران کشته شدند، بسیار سخت ایران را خواهد کوبید. 
بر اساس گزارش دیلی‌تلگراف، در جبهه داخلی، آمریکایی‌ها به طور فزاینده‌ای از نحوه مدیریت جنگ توسط ترامپ ناامید می‌شوند. 
جدیدترین نظرسنجی‌های عمومی در آمریکا حاکی از آن است که میزان محبوبیت ترامپ همچنان در ۳۷ درصد متوقف مانده و بیشتر آمریکایی‌ها باور ندارند که قیمت سوخت به حالت عادی بازگردد.
 عضو‌ کنگره: جنگ ایران، بی‌کفایتی هگزث را نمایان کرد
خبر دیگر اینکه، رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا با انتقاد شدید از عملکرد هگزث در قبال جنگ ایران، او را «بی‌کفایت‌ترین وزیر دفاع تاریخ آمریکا» خواند.
رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، «حکیم جفریس»‌ در اظهاراتی تند خواستار برکناری وزیر جنگ آمریکا شد. 
او در اشاره به جنگ آمریکا علیه ایران و تشدید درگیری‌ها در روزهای اخیر گفت: کل وضعیت مربوط به هگزث که به نظر می‌رسد در لاف‌زنی تخصص دارد، اما چیزی جز شعار و لفاظی ارائه نمی‌دهد، این است که در این مقطع زمانی هیچ دلیلی برای حضور او وجود ندارد. از همان ابتدا نباید تأیید می‌شد. او به شدت نالایق است، در واقع نالایق‌ترین وزیر دفاع در تاریخ آمریکاست.
این قانون‌گذار آمریکایی تاکید کرد که جنگ ایران، بی‌کفایتی وزیر جنگ دولت ترامپ را نمایان کرد که به گفته او پیامدهای عدم توانایی، عدم تخصص و عدم برنامه‌ریزی استراتژیک هگزث در حال وقوع است.
او در سخنانش در اشاره به نام عملیات متجاوزانه آمریکا علیه ایران Operation Epic Fury (عملیات خشم حماسی)، نام این عملیات را Operation Epic Failure (عملیات شکست حماسی خواند).
مقام امنیتی سابق آمریکا: ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است
«جو کِنت»، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا نیز در واکنش به کشته شدن دو نظامی آمریکایی در حملات اخیر ایران به اردن، خواستار پایان یافتن جنگ با ایران شد. 
کِنت در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، نوشت: «ما با پایان دادن به این جنگ و جلوگیری از کشته شدن بیشتر مردان و زنان جوانمان، به جان‌باختگان خود ادای احترام می‌کنیم».
وی با اشاره به حملات متقابل آمریکا علیه ایران افزود: «ما حملات تلافی‌جویانه خود را انجام داده‌ایم، اکنون زمان آن رسیده که منطقه را ترک کنیم».
این مقام امنیتی سابق آمریکا همچنین نسبت به ادامه درگیری هشدار داد و تأکید کرد: «این جنگ نباید از ابتدا آغاز می‌شد. اگر بخواهیم آن را به هر روشی غیر از خروج فوری پایان دهیم، اوضاع فقط بدتر خواهد شد». به گزارش فارس، اظهارات کنت در حالی مطرح می‌شود که با کشته شدن دو نظامی آمریکایی در اردن، انتقادها در داخل آمریکا نسبت به ادامه جنگ با ایران و افزایش تلفات نیروهای آمریکایی رو به افزایش است.

 

التماس شبکه اینترنشنال به آمریکا برای اشغال جزایر ایران!

شبکه ضدایرانی و صهیونی اینترنشنال که پیش از این آرزوی بمباران و کشتار مردم ایران توسط آمریکا را بارها اعلان کرده بود، این بار التماس کرد که جزایر ایران را اشغال کنید، بمباران کافی نیست!
کارشناس شبکه معاند اینترنشنال در اظهاراتی، مدعی شد که حملات هوایی به‌تنهایی برای تأمین امنیت تنگه هرمز کافی نیست و آمریکا باید برای کنترل این منطقه، برخی جزایر ایرانی را اشغال کند. او با اشاره به جزایری مانند سیری، مدعی شد بدون تصرف یا از کار انداختن این مناطق، برقراری امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز امکان‌پذیر نخواهد بود.
او همچنین ادعا کرد که مهار جزیره لاوان و مراکز پشتیبانی ایران، بخشی از الزامات هرگونه عملیات نظامی در منطقه است و تأکید کرد صرف استفاده از جنگنده‌ها، پهپادها و حملات هوایی برای تحقق این هدف کافی نیست. این کارشناس در ادامه، از دولت آمریکا خواست برای بازگرداندن امنیت به تنگه هرمز، «اقدام قاطع نظامی» انجام دهد و مدعی شد در غیر این صورت، دستیابی به این هدف ممکن نخواهد بود.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰٤/۳۱، ۱۰:۳٤:۱۷       بازدیدها: 95