به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 16,986
بازدید دیروز: 16,188
بازدید هفته: 33,173
بازدید ماه: 119,185
بازدید کل: 30,052,711
افراد آنلاین: 65
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۰۸ شهریور ۱٤۰۵
Sunday , 30 August 2026
الأحد ، ۱۷ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
وزارت اطلاعات:   شناسایی و دستگیری ۳۰ لیدر آشوب‌های دی‌ماه در استان مرکزی   ۱۴۰۵/۰۶/۰۶
وزارت اطلاعات:
  شناسایی و دستگیری ۳۰ لیدر آشوب‌های دی‌ماه در استان مرکزی
  ۱۴۰۵/۰۶/۰۶ 

 وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای از شناسایی و بازداشت ۳۰ سردسته اصلی، مرتبطان و تخریبگران اموال مردم در استان مرکزی خبر داد. 
به گزارش مهر، متن کامل اطلاعیه وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بدین شرح است:
این ۳۰ مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی به وقت کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ در شهرستان‌های «محلات و نیم ور» اقدام به تخریب گسترده و آتش زدن منازل مردم، فروشگاه‌های بزرگ سطح شهر، بانک‌ها، خودروهای امدادی و شخصی مردم، اماکن دولتی، چندین مسجد(از جمله مسجد جامع علیا و مسجد مهدیه بازار محلات)، حمله به ناوگان ریلی و تهدید جان مسافران، غارت اموال مغازه‌های مردم کرده بودند.
سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان مرکزی از این مزدوران شماری سلاح سرد مثل قمه، تبر و چاقو و مقادیر قابل توجهی مشروبات الکلی و مواد مخدر هم کشف و ضبط کرده‌اند. پیشتر در بهمن ‌۱۴۰۴ هم 
۷۰ نفر از عوامل میدانی کودتای دی‌ماه در استان مرکزی بازداشت شده بودند.

وزارت اطلاعات تاکید داشته جنایات داعشی مزدوران دشمن آمریکایی- صهیونی در کودتای دی‌ماه، شامل مرور زمان نخواهد شد و این وعده‌ قرآن کریم است که «انا من المجرمین منتقمون».
وزارت اطلاعات از مردم تقاضا دارد موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستاد خبری این وزارتخانه به شماره ۱۱۳ یا درگاه‌های رسمی این وزارت در پیام‌رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش پلاس به آدرس vaja113@  (با تیک آبی) گزارش کنند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۶/۰۷، ۰۶:۱۶:٤۸       بازدیدها: 165