به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,142
بازدید دیروز: 7,234
بازدید هفته: 28,009
بازدید ماه: 201,512
بازدید کل: 26,068,195
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۲۳ اردیبهشت ۱٤۰٤
Tuesday , 13 May 2025
الثلاثاء ، ۱۵ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
688 - اولیانوف: ادعای پهپادی علیه ایران بهانه‌ای برای متوقف کردن مذاکرات برجامی است ۱۴۰۱/۱۰/۱۶

اولیانوف: ادعای پهپادی علیه ایران بهانه‌ای

برای متوقف کردن مذاکرات برجامی است 

    ۱۴۰۱/۱۰/۱۶

اولیانوف: ادعای پهپادی علیه ایران بهانه‌ای برای متوقف کردن مذاکرات برجامی  است
میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین در صفحه توئیترش نوشت: ادعاها مبنی بر عرضه پهپادها[از سوی ایران به روسیه] بهانه‌ای ناشیانه برای متوقف کردن(اگر نگوییم برچیدن) مذاکرات وین درباره برجام است.
اولیانوف ادامه داد: به نظر می‌رسد که آمریکا و تروئیکای اروپا وسوسه‌ به جریان‌ انداختن «پلان B»[نقشه دوم] را در سر دارند. اشتباه بزرگی است. مشکل می‌توان انتظار داشت که چنین برنامه‌ای یک گزینه باورپذیر باشد. احتمالا فقط یک برنامه از پیش ‌شکست‌خورده است.
ادعای غرب مبنی بر حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین با ارائه پهپادهای جنگی «شاهد» به آن کشور، از سوی مقامات ایران و روسیه رد شده است. مقامات روسیه می‌گویند، این کشور از پهپادهای ساخت داخل در جنگ اوکراین استفاده می‌کند و اتهامات علیه روابط روسیه و ایران را «بی‌اساس» خوانده‌اند.
به گزارش ایسنا در همین راستا، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری هفته گذشته خود در بخشی از اظهاراتش در این باره گفت: همان‌طور که بارها از سوی وزارت خارجه ایران اعلام شده است همکاری‌های دفاعی ایران با روسیه مبتنی بر منافع و مسائل مشترک و با رعایت قوانین و مقررات انجام می‌شود و سابقه این همکاری‌ها به پیش از آغاز جنگ بر می‌گردد.
اشاره اولیانوف به تمایل آمریکا و کشورهای اروپایی عضو توافق هسته‌ای برای به کار بستن «پلان B» علیه ایران، به رویکردی قهری شامل تحریم‌های اقتصادی، فشارهای دیپلماتیک و حتی گزینه نظامی جهت حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران اشاره دارد که نخست در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و با حمایت تندروهای داخل آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی مطرح شد. ترامپ در سال ۲۰۱۸ با تشویق نتانیاهو که از مخالفان سرسخت توافق هسته‌ای بود، آمریکا را از این توافق خارج کرد.
مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین که از مارس ۲۰۲۱ و با روی کار آمدن دولت جو بایدن در آمریکا آغاز شد، به دلیل برخی مسائل باقی‌مانده نتایج ملموسی به دنبال نداشته و با وقفه رو‌به‌رو شده است.