به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 5,201
بازدید دیروز: 7,832
بازدید هفته: 43,261
بازدید ماه: 216,764
بازدید کل: 26,083,442
افراد آنلاین: 38
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۵ اردیبهشت ۱٤۰٤
Thursday , 15 May 2025
الخميس ، ۱۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
رئیس سازمان انرژی اتمی: توافقات مهمی در حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد با معاونت علمی ریاست جمهوری صورت گرفته است ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
رئیس سازمان انرژی اتمی:
توافقات مهمی در حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد 
با معاونت علمی ریاست جمهوری صورت گرفته است  
۱۴۰۴/۰۲/۲۴

‫رئیس جدید سازمان انرژی اتمی کیست؟ - ایسنا‬‎

رئیس سازمان انرژی اتمی به همکاری با معاونت علمی ریاست‌جمهوری اشاره کرد و گفت: در سه محور کلیدی کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد، توافقات مهمی برای سال ۱۴۰۴ صورت گرفته است که در کنار گسترش فناوری‌های هسته‌ای، مسیر پیشرفت کشور را هموار خواهد کرد. 
به گزارش خبرنگار اعزامی کیهان، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه سی‌ویکمین کنفرانس ملی هسته‌ای کشور که با استقبال گسترده دانشجویان و دانشگاهیان در حال برگزاری است، از پیشرفت‌های چشمگیر علمی و فناورانه کشور در حوزه هسته‌ای خبر داد.
محمد اسلامی در جمع خبرنگاران پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای، با ابراز خرسندی از حضور ۱۲۰۰ نفر از دانشجویان، اساتید و پژوهشگران و پذیرش بیش از ۸۰ درصد از ۵۰۰ مقاله ارسالی به این کنفرانس، گفت: این استقبال و مشارکت گسترده، نشان‌دهنده ارتقای جایگاه علمی و فنی کشور در حوزه هسته‌ای است. 
وی با اشاره به حضور ۳۰ دانشگاه در کنفرانس افزود: سازمان انرژی اتمی تلاش دارد با فراهم‌سازی بسترهای لازم و استمرار حمایت‌ها، چرخه نوآوری را به‌گونه‌ای مدیریت کند که ایده‌ها در زمان کوتاه به محصول فناورانه تبدیل شوند. 
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین از همکاری‌های گسترده با دانشگاه‌ها از جمله تعیین عناوین رساله‌ها، تجهیز آزمایشگاه‌ها، ارائه گرنت‌های تحقیقاتی و پروژه‌های مشترک با صنعت خبر داد و افزود: این راهبرد، در راستای تقویت نیروی انسانی، تولید علم و توسعه فناوری‌های نوین دنبال می‌شود. 
اسلامی به همکاری با معاونت علمی ریاست‌جمهوری نیز اشاره کرد و گفت: در سه محور کلیدی کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد، توافقات مهمی برای سال ۱۴۰۴ صورت گرفته است که در کنار گسترش فناوری‌های هسته‌ای، مسیر پیشرفت کشور را هموار خواهد کرد. 
وی درباره تعامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد: تمام فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف و تحت نظارت آژانس انجام می‌شود. چارچوب برنامه هسته‌ای ما بیش از دو سال است که در اختیار آژانس قرار دارد و هیچ فعالیت پنهانی یا سایت اعلام‌نشده‌ای وجود ندارد. 
رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: بنابراین ما به آژانس اعلام کردیم که ارتباط شما با ما و مبنای بازرسی و نظارت صنایع هسته‌ای ایران، پادمان و ان‌پی‌تی است. شما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی نظارت می‌کنید. بنابراین اگر شما صحبت از تداوم دانش می‌کنید، در این چارچوب بگویید چه خلأیی داریم و ما آن را برطرف خواهیم کرد. بنده در بند دو نیز گفتیم که برای موارد باقی‌مانده، چون موارد باقی‌مانده چهار مورد بود، دو مورد آن بر اساس همین بیانیه و تعاملات حل شد. ما گفتیم این دو مورد باقی‌مانده را در این چارچوب حل و فصل می‌کنیم. به همین خاطر هم گفتیم معاونین طرفین بنشینند و یک مدلی را برای پیگیری این موضوع استخراج کنند. این هم انجام شده و در حال پیگیری است. سفر «آپارو» بعد از سفر «گروسی» انجام شد و مجدداً نیز ایشان خواهد آمد و تعاملات برقرار و ادامه دارد.
وی همچنین بر پایبندی ایران به تعهدات قانونی خود تأکید کرد و افزود: ایران در چارچوب برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، کلیه تعهداتش را یک‌طرفه انجام داده است، اما طرف‌های دیگر به تعهدات خود پایبند نبوده‌اند. بازگشت به تعهدات، نیازمند اراده جدی و ترک سیاست‌های فشار حداکثری از سوی آنهاست. 
اسلامی در پایان با رد هرگونه تلاش برای نظامی‌سازی برنامه هسته‌ای کشور گفت: غنی‌سازی صورت‌گرفته در ایران صرفاً برای مصارف صلح‌آمیز و در قالب پروژه‌های تعریف‌شده و تحت نظارت کامل آژانس است. این مسیر با شفافیت ادامه خواهد یافت.

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۲/۲۵، ۰۷:۵۳:۵۶       بازدیدها: 41