به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,223
بازدید دیروز: 7,832
بازدید هفته: 41,284
بازدید ماه: 214,787
بازدید کل: 26,081,464
افراد آنلاین: 39
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۲۵ اردیبهشت ۱٤۰٤
Thursday , 15 May 2025
الخميس ، ۱۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
1251 - محمدحسین حمزه: مجلس انقلابی پیراسته از حواشی ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
مجلس انقلابی پیراسته از حواشی
 
  ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
 
نمایندگی مجلس ایران برای بیش از سه دوره متوالی ممنوع شد | ایران | DW |  03.03.2019 
  محمدحسین حمزه
  روی کار آمدن مجلس انقلابی یازدهم عامل افزایش امیدها برای تحولات مؤثر در مسیر پیشرفت و حرکت صعودی و تکاملی انقلاب است. در نگاه رهبر معظم انقلاب مجلس یازدهم از قوی‌ترین و انقلابی‌ترین مجالس پس از انقلاب است.
این مجلس در فضایی آغاز به‌کار کرده است که مردم با خسارات سنگین تحمیل‌شده به معیشت‌شان از سوی طیف غربگرا دست و پنجه نرم می‌کنند اما عاملان این وضع با هیاهو‌گری و فریبکاری و جنجال‌سازی از مسئولیت‌پذیری فرار می‌کنند. این طیف، به همین سیاق پیش از انتخابات مجلس با اطمینان از عدم اقبال مردم و شکست انتخاباتی، سناریوهای متعددی نظیر تحریم انتخابات و مشارکت مشروط را به کار بست و حتی به دلسرد کردن مردم از صندوق رأی نیز اقدام کرد. نکته‌ای که عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بدان‌ اشاره کرد و نوشت؛ «بخشی از اصلاح‌طلبان به اندازه‌ای بر طبل ناامیدی کوبیدند که مردم را از حضور در انتخابات مایوس کنند.»
این وضعیت آلوده و مشوش طیفی بود که دولت و مصادر اجرایی کشور را در قبضه خود دارد و با ترفندهای گوناگون تقلا می‌کند از لزوم عهده‌داری نسبت به فجایع به بار آورده خود فرار کند؛ درحالی‌که دولت را رحم اجاره‌ای، روحانی را نامزد اجاره‌ای و خود را تضمین دولت اعلام کرده بود. سویه دیگر آن شرایط، اهمال، ضعف، مسامحه در برابر سوءمدیریت دولت و ارتباط آلوده در مجلس قبل با برخی دستگاه‌های اجرایی بود.
در چنین فضایی بود که ملت، داوطلبان انقلابی را برگزیدند و در شرایطی که منتخبان پیش از شروع‌ به‌کار رسمی مجلس، مشغول هم‌افزایی و همکاری برای تشکیل مجلسی برنامه‌دار و کارآمد بودند، مورد هجمه شدید مدعیان اصلاحات قرار گرفتند. علت مانند روز روشن بود؛ طیف ناکارآمد و خوشبین به غرب که عامل نابسامانی‌های اقتصادی است، عزم و همت مجلس انقلابی برای سامان‌بخشی امور با روحیه جهادی را سبب رسوایی بیشتر خود می‌دید.
با این حال، مجلس انقلابی یازدهم با ادراک وجود چالش خصمانه بر سر راه انقلاب و دنباله‌های داخلی آن، می‌داند که پیروزی در این مصاف، مستلزم جهاد مخلصانه است و با وجود افراد امتحان‌داده، خدوم و با‌كفایت، حساسیت و فعالیت ارزنده‌ای در مسیر بهبود معیشت مردم و مسائل انقلاب دارد و واقف است که وصف انقلابی برای مجلس قطعا اقتضائاتی دارد.
مجلس انقلابی، به نظام اسلامی و انقلاب و آرمان‌هایش اعتقاد دارد و برای تحقق آنها کار جهادی می‌کند. توجه دارد که انقلاب گام دوم را برداشته و در مسیر بنای تمدن نوین اسلامی است. مسئولیت را امانت و امتحان الهی می‌داند و سعی و همت خود را برای ادای آن به کار می‌بندد. طرفدار عدالت و حقوق محرومین است. تعالی همه‌جانبه را برای جامعه می‌خواهد و برایش کار می‌کند. مخالف فساد است و با آن می‌جنگد. به کار پژوهشی برای شناخت اولویت‌های کشور و قانونگذاری متقن و عالمانه بها می‌دهد. بر طبق سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری می‌کند و در مسیر قانونگذاری با شورای نگهبان مشورت و همکاری می‌کند. گفت‌وگوها و مباحثات را مسیر رسیدن به حقیقت می‌داند و به تنازع و ستیز نمی‌کشاند. ارزش یک ثانیه و یک دقیقه وقت خود را می‌داند. آینه‌ تمام‌نمای اقتدار و عزت ملی است و مقابل سلطه‌جویان و سیطره‌خواهان جهانی ایستادگی می‌کند. می‌داند که تصمیم صحیحش نقش بزرگی در تداوم راه انقلاب دارد. چنین مجلسی است که محل نزول نصرت الهی قرار می‌گیرد، افق می‌گشاید و ترسیم‌کننده راهی می‌شود که دولت اسلامی باید برای رسیدن به جامعه اسلامی و تمدن اسلامی بپیماید.
 از جمله مسائل اساسی در کار مجلس این است که تکلیف خود را در محیط و فضایی آرام و پیراسته از تشنج پیش ببرد. این مرکز تعیین‌کننده باید مبرا و فارغ از حاشیه‌ها و حرف‌های زهرآگین باشد. شایسته است نمایندگان به انعکاس رفتار و گفتار خود در جامعه توجه داشته باشند. هیچ فردی حق ندارد مرکز قانونگذاری کشور را سرگرم کارها و موارد بیهوده کند، وظایف نمایندگی را نادیده بگیرد و محل برنامه‌ریزی برای پیشرفت نظام را با حاشیه‌سازی تضعیف کند. ضعف مجلس خواست دشمن است.
11 خرداد 73 مقتدای انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس فرمودند؛ «آن طور که بنده به عنوان یک ناظر در مسائل کشور احساس می‌کنم، اگر مجلس شورای اسلامی چهار خصوصیت داشته باشد، در جایگاه حقیقی خود قرار خواهد داشت... این چهار خصوصیّت، عبارت است از اوّلاً، احساس مسئولیت. ثانیاً، استقلال. ثالثاً، شجاعت. رابعاً، فرزانگی و به کار گرفتن فکر و علم و تخصّص.»
حضرت آیت‌الله ‌العظمی خامنه‌ای یکشنبه 22 تیر 99 نیز در ارتباط تصویری نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با ایشان توصیه‌های مهمی به آنها داشتند. حضرت آقا «توجه به مسائل کلیدی و اصلی کشور و پرهیز از دچار شدن به حاشیه‌ها و اولویت دادن به مسائل فرعی» را مورد تأکید قرار دادند و افزودند: در شرایط کنونی، در موضوع اقتصاد، مسائل اصلی کشور عبارتند از «تولید، اشتغال، مهار تورم، مدیریت نظام پولی و مالی، و عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت.»
حضرت آقا تأکید کردند: موضوع «مسکن» به عنوان یک مسئله‌ بسیار مهم و کلیدی، مسئله‌ «ازدواج جوانان و راه‌های تسهیل آن»، مسئله‌ «فرزندآوری و جلوگیری از حرکت کشور به سمت پیری جمعیت» و مسئله‌ «مدیریت فضای مجازی در کوتاه‌مدت و میان‌مدت» از دیگر مسائل اصلی کشور هستند.
مجلس انقلابی یازدهم با روحیه جهادی و سرلوحه قرار دادن رهنمودهای حکیم انقلاب، کارنامه پربار و افتخارآمیزی از خود بر جای گذارد، ان‌شاءالله.