به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,146
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 34,479
بازدید ماه: 43,265
بازدید کل: 26,404,538
افراد آنلاین: 40
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
آیت‌الله جنتی: قوای سه‌گانه برای حل مشکلات اقتصادی مردم شبانه‌روزی تلاش کنند    ۱۴۰۱/۱۲/۰۲
در یازدهمین اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان مطرح شد
آیت‌الله جنتی: قوای سه‌گانه برای حل
مشکلات اقتصادی مردم شبانه‌روزی تلاش کنند 
  ۱۴۰۱/۱۲/۰۲

خطاب آیت‌الله جنتی به روسای قوا: مردم نباید گرسنه بمانند

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله جنتی در نطق افتتاحیه یازدهمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری «دوره پنجم»، ضمن گرامیداشت حلول ماه شعبان، میلاد امام حسین، امام سجاد، حضرت ابوالفضل و حضرت صاحب‌الزمان علیهم‌السلام را تبریک گفت و افزود: این ماه پرخیر و برکت، بهار عبادت است. از خداوند متعال می‌خواهیم به همه ما توفیق بهره‌مندی از برکات این ماه شریف را عنایت فرماید.
وی همچنین با اشاره به حضور برخاسته از بصیرت مردم در همراهی با انقلاب اسلامی، گفت: به خدمتگزاران مردم در قوای سه‌گانه اعلام می‌کنیم که بهترین راه تشکر از مردم، خدمت خالصانه و شبانه‌روزی به آنان است.
آیت‌الله جنتی با اشاره به اینکه در آستانه فرا رسیدن سال جدید هستیم، از مسئولان خواست با برنامه‌ریزی مؤثر و نظارت جدی، برای حل مشکلات اقتصادی و مردم تلاش کنند تا مردم با آرامش بیشتری به استقبال سال جدید بروند.
آیت‌الله جنتی بار دیگر با رأی خبرگان به‌عنوان رئیس این مجلس انتخاب شد
با رأی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله احمد جنتی، بار دیگر به‌عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد.
همچنین آقایان سیدابراهیم رئیسی و سیدهاشم حسینی بوشهری به ترتیب به‌عنوان نایب‌رئیس اول و دوم انتخاب شدند. با رأی اعضای آقایان سیداحمد خاتمی و عباس کعبی نیز مجدداً به‌عنوان منشیان هیئت‌رئیسه انتخاب شدند.
براساس آیین‌نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری، انتخابات هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری هر دو سال یک بار برگزار می‌شود.


 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۱/۱۲/۰۳، ۲۰:۳۳:۱۱       بازدیدها: 89