به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,041
بازدید دیروز: 8,948
بازدید هفته: 3,041
بازدید ماه: 19,799
بازدید کل: 28,387,764
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۱ بهمن ۱٤۰٤
Saturday , 31 January 2026
السبت ، ۱۲ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
دریادار ایرانی : تجهیز ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به موشک کروز «ابومهدی» ۱۴۰۲/۰۲/۱۶
دریادار ایرانی :
تجهیز ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به موشک کروز «ابومهدی» 
۱۴۰۲/۰۲/۱۶

تجهیز ناوشکن‌های «نداجا» به ۸ موشک کروز و سامانه پدافندی «نواب»

 

ایرنا - ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به موشک‌ ابومهدی مجهز شدند - صاحب‌خبر

امیر دریادار ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ناوشکن‌های مجهز به موشک‌های کروز «ابومهدی» به‌زودی رونمایی می‌شود، گفت: میزان تخریب و برد موشک کروز ابومهدی قابل توجه است و بردهای بالاتر را در دستور کار داریم ضمن آنکه این موشک قابلیت بالایی برای عملیات در محیط جنگ الکترونیک دارد.
به گزارش مهر، فرمانده نیروی دریایی ارتش سال گذشته از عزم این نیرو برای تجهیز ناوشکن‌های نیروی دریایی ارتش به موشک‌های کروز خبر داده بود.
موشک کروز «ابومهدی» از تولیدات صنایع هوافضای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با برد بیش از هزار کیلومتر است که می‌تواند هر هدفی را منهدم کند. واکنش سریع، مدیریت انتخاب هدف در میدان، دور زدن پدافند دشمن و قابلیت شلیک از عمق جزو ویژگی‌های موشک کروز دریایی «ابومهدی» به شمار می‌رود.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۲/۰۲/۱۷، ۲۱:۰۰:٤۹       بازدیدها: 117