به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 448
بازدید دیروز: 12,405
بازدید هفته: 17,282
بازدید ماه: 17,900
بازدید کل: 28,564,633
افراد آنلاین: 23
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۷ خرداد ۱٤۰۵
Thursday , 28 May 2026
الخميس ، ۱۱ ذو الحجة ۱٤٤۷
خرداد 1405
جپچسدیش
1
8765432
1514131211109
22212019181716
29282726252423
3130
آخرین اخبار
سردار حاجی‌زاده: ارتش آمریکا یارای مقاومت در برابر قدرت دفاعی ایران را ندارد ۱۴۰۲/۱۱/۲۷
سردار حاجی‌زاده:
ارتش آمریکا یارای مقاومت در برابر قدرت دفاعی ایران را ندارد 
۱۴۰۲/۱۱/۲۷

سردار حاجی‌زاده‌: ارتش آمریکا توان ایستادن در برابر قدرت دفاعی ایران را  ندارد | شناسایی هر نقطه‌ جهان با پهپادهای پیشرفته غیرقابل رویت - همشهری  آنلاین

سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم بازدید جمعی از کارکنان دیوان محاسبات کشور از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه، توان دفاعی کشور در قیاس با زمان جنگ تحمیلی را فراتر از تصورات دانست و اظهار داشت: زمانی بود که توپ ما در جنگ با رژیم بعث تنها تا شعاع ۲۷ کیلومتری را هدف می‌گرفت اما امروز به نقطه‌ای رسیدیم که ارتش تروریستی آمریکا در منطقه صراحتاً اعتراف می‌کند که ما به دنبال درگیری با جمهوری اسلامی نیستیم چون می‌داند که یارای مقاومت در برابر قدرت دفاعی ایران را ندارد.
می‌توانیم با استفاده از پهپادهای پیشرفته غیرقابل رؤیت، عملیات شناسایی را در هر نقطه‌ای انجام دهیم
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه در حوزه‌های پدافندی، موشکی و پهپادی جزو قدرت‌های برتر در جهان هستیم، اذعان داشت: در حال حاضر ما می‌توانیم اهداف متحرک شناور را هدف قرار داده یا با استفاده از پهپادهای پیشرفته غیرقابل رؤیت، عملیات شناسایی را در هر نقطه‌ای انجام دهیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه کادرپروری و تربیت مدیران کارآمد را از مهم‌ترین الزامات در کشور دانست و تاکید کرد: مدیران کشور باید برای فعالیت اثربخش در شرایط تحریمی توجیه باشند. همچنین نهادهای نظارتی و تقنینی باید با تقویت روحیه ریسک‌پذیری و اصلاح قوانین زائد و دست و پاگیر، دست تصمیم‌گیران را در اتخاذ بهترین انتخاب باز گذاشته و کشور را به سمت «محصول محوری» سوق دهند.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۲/۱۱/۲۸، ۰۹:۵۱:۳۹       بازدیدها: 144