به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,873
بازدید دیروز: 13,043
بازدید هفته: 19,916
بازدید ماه: 127,397
بازدید کل: 25,994,106
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Sunday , 4 May 2025
الأحد ، ۶ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
نگاهی به حیات و خدمات شهید آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه مردمی و محبوب ۱۴۰۳/۰۲/۳۱

نگاهی به حیات و خدمات

شهید آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه مردمی و محبوب

  ۱۴۰۳/۰۲/۳۱

‫سید محمدعلی آل هاشم - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد‬‎‫امام جمعه تراز جمهوری اسلامی / روزگار و زمانه شهید آل هاشم‬‎

آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم در سانحه هوائی به همراه رئیس‌جمهور و جمعی از همراهان به شهادت رسید.
سید محمدعلی آل‌هاشم؛ فرزند آیت‌الله سید محمدتقی آل‌هاشم از روحانیون برجسته و بنام تبریز بود. وی ششمین نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز از ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ تاکنون بوده است.
ایشان تحصیلات مقدماتی را تا دبیرستان در تبریز گذراند؛ سپس برای تحصیل علوم دینی در حوزه علمیه تبریز مشغول شد و سپس به حوزه علمیه قم عزیمت نمود و تحصیلات حوزوی را تا مقطع سطح چهار حوزوی (دکتری) گذراند و به مدت ۱۴ سال در درس خارج مقام معظم رهبری حضور فعال داشت. همچنین ایشان دارای تألیفات تخصصی برای نیروهای مسلح، طلاب و روحانیون و تألیفات عمومی بود.
به گزارش ایسنا، ایشان سنوات بسیاری در مناطق عملیاتی جبهه‌های جنگ حق علیه باطل شرکت کرده و با فرماندهان بزرگی همچون شهید صیادشیرازی همراه بوده و سابقه درخشانی در این زمینه دارد. آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، همچنین از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۶ با حکم مقام معظم رهبری مسئولیت سنگین نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان عقیدتی - سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران را عهده‌دار بودند.
آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، همچنین عضو میز آذربایجان در مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده و از این ناحیه هم خدمات ارزشمند و ارزنده‌ای به این منطقه داشته است. آیت‌الله آل‌هاشم، امام جمعه مردمی و محبوب بود و در این جایگاه، خیرخواهی و خدمات گسترده‌ای به مردم داشت. ایشان ارتباط وسیعی با مردم داشت و برای حل مشکلاتشان به میان آنان می‌رفت.


 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۲/۳۱، ۰۶:۱۵:۲۱       بازدیدها: 94