به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 10,213
بازدید دیروز: 10,353
بازدید هفته: 68,868
بازدید ماه: 50,812
بازدید کل: 29,984,485
افراد آنلاین: 52
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰٤ شهریور ۱٤۰۵
Wednesday , 26 August 2026
الأربعاء ، ۱۳ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
سردار اسدی: عملیات اربعین گوشه‌ای از توانمندی بالای حزب‌الله لبنان بود ۱۴۰۳/۰۶/۰۹
سردار اسدی:
 عملیات اربعین گوشه‌ای از توانمندی بالای حزب‌الله لبنان بود 
۱۴۰۳/۰۶/۰۹

معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا گفت: شاهد بخشی از قابلیت‌ها و توانمندی بالای حزب‌الله لبنان در عملیات اربعین بودیم.
سردار اسدی، معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در گفت‌وگویی درباره اقدام موهن نظامیان رژیم صهیونیستی در آتش زدن قرآن کریم اظهار داشت: اگر حمایت‌های همه‌جانبه آمریکایی‌ها و غربی‌ها نبود، رژیم صهیونیستی در عرض چند روز نابود شده بود.
وی با بیان اینکه نفس‌های رژیم صهیونیستی به شمارش افتاده و دست و پا زدن‌ها، نتیجه‌ای برای بقای آنها ندارد، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی غده سرطانی است و آنها عجله دارند که زودتر از صفحه روزگار محو شود. 
معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی تمام معادلات منطقه را تحت تأثیر قرار داد، تاکید کرد: ملت‌ها بیدار و آگاه هستند و اقدام جنایتکاران صهیونیستی در آتش زدن قرآن کریم موجب به خشم و انزجار نسبت به این اقدام و محکوم کردن آن توسط امت اسلامی و عربی، دولت‌ها و سازمان‌های مختلف و همه آزادگان جهان برای دفاع از مقدسات فلسطین و توقف نسل‌کشی در غزه خواهد شد.
اسدی در پایان با اشاره به حمله گسترده حزب‌الله لبنان به رژیم صهیونیستی، عنوان کرد: عملیات اربعین در پاسخ به خباثت‌ها و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی است که تنها شاهد بخشی از قابلیت‌ها و توانمندی بالای حزب‌الله لبنان بودیم و قطعاً این عملیات‌ها ادامه خواهد داشت.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۳/۰۶/۱۰، ۰۷:۰۲:۱۳       بازدیدها: 133