به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 20,305
بازدید دیروز: 15,402
بازدید هفته: 51,638
بازدید ماه: 60,424
بازدید کل: 26,421,186
افراد آنلاین: 90
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
سه‌شنبه ، ۱۰ تیر ۱٤۰٤
Tuesday , 1 July 2025
الثلاثاء ، ۶ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
ضربه کاری به مزدوران داخلی اسرائیل ۱۴۰۴/۰۳/۲۶

ضربه کاری به مزدوران داخلی اسرائیل 

۱۴۰۴/۰۳/۲۶

‫انتشار جزئیات جدید از پرونده جاسوسان موساد در ترکیه‬‎

با گزارش‌های هوشیارانه مردم و فعالیت میدانی بسیج و همچنین رصدهای شبانه‌روزی نیروی انتظامی، چندین تیم خرابکار وابسته به رژیم صهیونیستی پیش از اجرای عملیات، شناسایی و دستگیر شدند. همکاری گسترده شهروندان با نهادهای امنیتی، بار دیگر نقشه‌های دشمن را در نطفه خنثی کرد و امنیت کشور را حفظ نمود.
در روزهای اخیر، دشمن صهیونیستی با بهره‌گیری از مزدوران داخلی و نفوذی‌های وابسته به سرویس‌های اطلاعاتی خود، در تلاش برای برهم زدن امنیت ملی و ایجاد ناامنی در کشور بود. با این حال، هوشیاری تحسین‌برانگیز مردم، حضور مقتدرانه نیروهای امنیتی و انتظامی، و فعالیت شبانه‌روزی گشت‌های بسیج و پلیس، بار دیگر نقشه‌های شوم دشمن را خنثی کرد.
برخورد پلیس و قوه قضائیه با خائنان به وطن 
در ادامه دستگیری عوامل مزدور رژیم صهیونیستی در روزهای گذشته، پلیس و قوه قضائیه از ادامه برخورد با این عوامل خائن خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری پلیس، فرمانده کل انتظامی در رسانه ملی گفت: در ادامه شرارت‌های رژیم صهیونیستی و پاسخ کوبنده و سلحشورانه سپاه اسلام به دشمن صهیونی طبیعی بود که عوامل داخلی وطن فروشان و جاسوس‌های آنها فعالیت بیشتری را آغاز کنند.
سردار احمدرضا رادان ادامه داد: با حضور شما مردم عزیز در صحنه و اطلاعات و اخباری که به واحدهای پلیس، خاصه 110 واصل شد، خوشبختانه عملیات‌های پی‌در‌پی درباره رد زنی و شناسایی و دستگیری وطن‌فروش‌ها صورت گرفت.
رادان بیان داشت: غیر از مواردی که روز یکشنبه به سمع  و نظر عزیزان رسید شامگاه یکشنبه واحدهای ضربت بر اساس اخبار مردمی موفق شدند در شهرری واحدی را مورد توجه و ضربت پلیس قرار دهند که بالغ بر 200 کیلو مواد منفجره، پهپادها و ریزپرنده‌های آماده به کار در آن بود و مرتبطین آنها هم که وظیفه تحویل و انتقال را داشتند خوشبختانه دستگیر شدند.
وی تاکید کرد: پیام من به این وطن فروش‌ها این است که اگر احساس می‌کنید که در فریب دشمن قرار گرفتید می‌توانید به سرعت اعلام و خود را معرفی کنید و در این صورت مورد رأفت نظام جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرید و در غیر این صورت با کمک و هدایت مردم و لطف خدا درسی به شما خواهد داده شد که دشمن صهیونی در صحنه می‌گیرد.
فرمانده فراجا افزود: از مردم سپاسگزارم و همچنان اخبار خود را به 110 کلانتری‌ها و واحدهای گشتی مستقر در کوی و برزن اطلاع بدهند تا واحدهای ضربت وارد عمل شوند.
دستگيري 5 تشويش‌کننده اذهان عمومي در اردبيل
علاوه‌بر این، روز دوشنبه، فرمانده انتظامي استان اردبیل گفت: کارآگاهان پليس فتاي اردبيل با انجام رصدهاي هدفمند و پايش‌هاي مستمر در فضاي مجازي، موفق به شناسايي و دستگيري پنج مجرم سايبري و تشويش‌کننده اذهان عمومي در عمليات هوشمندانه پليسي شدند.
سردار جواد تقوي افزود: مجرمان دستگير شده با راه‌اندازي کانال تلگرامي در فضاي مجازي، اقدام به درج و انتشار مطالب و تصاوير با محتواي تبليغ سياسي عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، نشر اکاذيب و تشويش اذهان عمومي مي‌کردند.
بازداشت ۱۵ متهم به نشر اکاذیب در مازندران 
فرمانده انتظامی استان مازندران نیز شامگاه یکشنبه اعلام کرد: با رصد اطلاعاتی و اقدامات فنی ماموران پلیس در سطح شهرستان‌های استان مازندران، ۱۵ متهم به نشر اکاذیب و تولید محتواهای مخرب در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که موجبات تشویش اذهان عمومی را فراهم کرده بودند، شناسایی و با هماهنگی قضائی دستگیر شدند.
سردار حسن مفخمی شهرستانی ضمن هشدار به مخلان نظم و امنیت روانی جامعه از عزم جدی پلیس در راستای برخورد با هرگونه ناهنجاری‌ها و اخلال در نظم و امنیت عمومی خبر داد و از شهروندان خواست، اخبار مربوطه را صرفاً از صدا و سیما و خبرگزاری‌های رسمی دنبال کنند و به شایعات در فضای مجازی به هیچ عنوان توجه نکنند.
کشف تجهیزات ساخت پهپاد در اصفهان
از سوی دیگر، جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان روز دوشنبه گفت: مأموران انتظامی با اشراف و رصد دقیق اطلاعاتی از نگهداری مقادیری تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد و ریزپرنده در یک کارگاه در اطراف شهرستان اصفهان مطلع و بلافاصله برای بررسی دقیق‌تر وارد عمل شدند.
به گزارش ایسنا، سردار محمدرضا‌ هاشمی‌فر افزود: در این راستا مأموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات گسترده میدانی در نهایت این کارگاه را شناسایی، به محل مورد نظر اعزام و در یک عملیات هماهنگ و منسجم پلیسی، چهار متهم و مزدور رژیم سفاک و کودک‌کش صهیونیستی را بازداشت کردند.
وی ادامه داد: مأموران در بازرسی از این محل مقادیر زیادی تجهیزات و قطعات ساخت پهپاد و ریزپرنده را کشف کردند و تحقیقات از متهمان بازداشت شده در این خصوص همچنان ادامه دارد.
شناسایی یک تیم عملیاتی مهم رژیم صهیونیستی در تهران
۱۵ پرونده قضائی برای عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی در دادسرای امنیت تهران تشکیل شده است. مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد:«از ابتدای تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به کشورمان با تشکیل قرارگاه ویژه در دادسرای تهران و با دستور مقام قضائی، ماموران گمنام امام زمان (عج) در نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی با رصد‌های میدانی و انجام ماموریت‌های راهبردی موفق به شناسایی عناصر مرتبط با سرویس تروریستی رژیم صهوینیستی شده و در ۱۵ پرونده جداگانه ۲۸ متهم به دادسرای امنیت تهران معرفی کرده‌اند.
فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی در ساعت‌های ابتدائی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به خاک ایران در اطلاعیه‌ای از مردم خواست تا در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
در همین راستا روز یکشنبه فرمانده انتظامی شهرری اعلام کرد که در دو عملیات جداگانه در فشافویه دو نفر از عوامل داخلی موساد شناسایی و دستگیر شدند و از این افراد بیش از ۲۰۰ کیلوگرم مواد منفجره و تجهیزات، ۲۳ فروند پهپاد، لانچر و دستگاه هدایت و کنترلر به‌همراه یک خودرو نیسان کشف و ضبط شد.
علاوه‌ بر این اقدام و سایر اقدامات مشابه در مسیر برخورد با عوامل سرویس‌های جاسوسی و نظامی دشمن طی روز‌های گذشته ۲۸ متهم در ۱۵ پرونده قضائی از طرف ضابط به دادسرای امنیت تهران معرفی شدند.
در یکی از این پرونده‌ها که مهم‌ترین پرونده از گستردگی اقدامات محسوب می‌شود، چهار متهم پرونده با عنوان اتهامی «همکاری با دول خارجی متخاصم علیه جمهوری اسلامی ایران» همکاری‌های گسترده‌ای را با سرویس‌های جاسوسی و نظامی رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ازجمله این همکاری‌ها می‌توان به ایجاد تشکیلاتی در یک خانه تیمی برای آموزش و تمرین کار با پهپاد، نگهداری پهپاد‌های مختلف شناسایی و انتحاری، لانچر‌های شلیک، آموزش به پرواز درآوردن پهپاد تعیین مسیر رفت و برگشت آن، تعیین و تخمین بهترین مسیر برای انجام عملیات شناسایی و یا انتحاری به منظور بهره بردن در شرایط جنگی حاضر اشاره کرد.
این تشکیلات وابسته به رژیم صهیونیستی به عناصری که از طرف افسر به آنها معرفی می‌شدند آموزش‌های فنی ارائه کرده و عناصر میدانی عملیاتی را با ارائه اطلاعات و ادوات برای عملیات علیه اهداف مشخص تجهیز می‌کرده است.
علاوه‌بر این مورد در سایر موارد پرونده متهمین با یک یا چند عنوان از عناوین جرائم کیفری شامل، عکسبرداری از استحکامات نظامی و اماکن ممنوعه، جاسوسی، تایید اقدامات رژیم صهیونیستی، اقدام تبلیغی و رسانه‌ای در جهت تایید یا تقویت و تحکیم رژیم صهیونیستی، فروش سلاح شکاری بدون مجوز، نگهداری اسلحه و مهمات جنگی به صورت غیرمجاز و عضویت در جمعیت‌های معارض کشور با هدف برهم زدن امنیت به دادسرای امنیت تهران ارسال شده است.»
 اتحاد و هوشیاری بسیج و مردم
از سوی دیگر نیز، اتحاد و هوشیاری مردم ایران، بار دیگر نقشی بی‌بدیل در حفظ امنیت ملی ایفا کرده است. گزارش‌های مردمی درباره تحرکات مشکوک، از جمله خودروهای تغییرشکل‌داده‌شده، کامیون‌های مشکوک، و خانه‌هایی که فعالیت‌های غیرعادی در آن‌ها مشاهده شده، زمینه‌ساز عملیات دقیق و سریع نهادهای امنیتی کشور شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی، در طی چند روز اخیر، چندین تیم وابسته به رژیم صهیونیستی که قصد انجام عملیات خرابکارانه در مراکز حساس و نقاط تجمع مردمی را داشتند، با مشارکت مردم شناسایی و توسط نیروهای انتظامی، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه دستگیر شدند. برخی از این تیم‌ها، با بهره‌گیری از خودروهای باری، قطعات حساس برای ساخت پهپادهای انتحاری یا تجهیزات انفجاری را جابه‌جا می‌کردند. اما دقت نظر شهروندان در مشاهده و گزارش ترددهای غیرعادی، راه این عملیات‌ها را سد کرد.

 

 

 

 

تاریخ خبر: ۱٤۰٤/۰۳/۲۷، ۰۶:۲۶:۰۳       بازدیدها: 44