به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 9,718
بازدید دیروز: 10,353
بازدید هفته: 68,373
بازدید ماه: 50,317
بازدید کل: 29,983,990
افراد آنلاین: 56
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۰٤ شهریور ۱٤۰۵
Wednesday , 26 August 2026
الأربعاء ، ۱۳ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
کشف محموله سنگین سلاح جنگی و مواد افیونی در کشور ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

کشف محموله سنگین سلاح جنگی و مواد افیونی در کشور   

۱۴۰۵/۰۵/۲۵

فرمانده مرزبانی فراجا از کشف محموله سنگین سلاح و مواد افیونی متعلق به قاچاقچی‌های خرابکار در کمین مرزبانان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار علی‌اکبر جاویدان از کشف یک محموله سنگین سلاح جنگی و شکاری، مهمات و مقادیر قابل‌توجهی موادمخدر پیش از ورود به کشور خبر داد.
جاویدان گفت: مرزبانان سلحشور و تیزبین مستقر در مرزهای کشور با تکیه بر اشراف اطلاعاتی، تسلط عملیاتی و استفاده از تجهیزات هوشمند و اپتیکی، طی چند عملیات رزمی و غافلگیرکننده در یک هفته گذشته موفق شدند این محموله‌ها را قبل از ورود به کشور کشف و ضبط کنند.
وی افزود: در این عملیات‌ها در مجموع 49 قبضه سلاح شامل 19 قبضه سلاح جنگی و 30 قبضه سلاح شکاری به همراه مقادیر قابل‌توجهی مهمات مربوطه کشف شد.
فرمانده مرزبانی فراجا همچنین از کشف 153 کیلوگرم انواع موادمخدر شامل هروئین، شیشه و تریاک خبر داد و اظهار داشت: این اقدامات با هدف مقابله با باندهای سازمان‌یافته قاچاق و جلوگیری از ورود اقلامی که می‌تواند امنیت جامعه را تهدید کند، انجام شده است.
جاویدان بیان داشت: در جریان این عملیات‌ها، ضمن انهدام باندهای قاچاق سلاح، پنج نفر از قاچاقچیان دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
وی با اشاره به اهداف پشت‌پرده قاچاق سلاح به داخل کشور گفت: برخی جریان‌های قاچاق با هدف ایجاد ناامنی و انجام اقدامات خرابکارانه تلاش می‌کنند این محموله‌ها را منتقل کنند، اما مرزبانان با هوشیاری کامل اجازه تحقق این اهداف را نخواهند داد.
فرمانده مرزبانی فراجا تأکید کرد: قاچاقچیان موادمخدر، سلاح و افرادی که قصد ورود غیرقانونی به حریم کشور را دارند، بدانند مرزبانان جمهوری اسلامی ایران با چشمانی بیدار و اراده‌ای استوار، با هرگونه تهدید علیه امنیت مرزها برخورد قاطع خواهند داشت.

 

تاریخ خبر: ۱٤۰۵/۰۵/۲۶، ۰۶:٤۲:۰۷       بازدیدها: 60