به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 11,379
بازدید دیروز: 15,716
بازدید هفته: 11,380
بازدید ماه: 324,181
بازدید کل: 30,734,795
افراد آنلاین: 38
تقویم و تاریخ
شنبه ، ۱۸ مهر ۱٤۰۵
Saturday , 10 October 2026
السبت ، ۲۹ ربيع الآخر ۱٤٤۸
مهر 1405
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
1881 - سخنگوی کاخ کرملین: پزشکیان پیامی برای ترامپ ارسال نکرده است ۱۴۰۵/۰۷/۱۷
سخنگوی کاخ کرملین:
پزشکیان پیامی برای ترامپ ارسال نکرده است 
 ۱۴۰۵/۰۷/۱۷

سخنگوی کرملین با توضیح علت تغییر زمان دیدار پوتین و پزشکیان، ارسال پیامی برای ترامپ در این دیدار را تکذیب کرد. 
دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران در دیدار خود با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در ترکمنستان، هیچ پیامی برای دونالد ترامپ، از طریق وی ارسال نکرده است.
پسکوف در پاسخ به سؤال خبرگزاری تاس در این خصوص گفت: «خیر، در این دیدار هیچ پیامی ارسال نشده است.» ترامپ پیش‌تر از احتمال گفت‌وگوی تلفنی قریب‌الوقوع خود با پوتین خبر داده بود. دیمیتری پسکوف همچنین به خبرنگاران توضیح داد که ولادیمیر پوتین و مسعود پزشکیان به دلیل فراهم شدن فرصت مناسب برای گفت‌وگو تصمیم گرفتند دیدار خود را یک روز زودتر از موعد مقرر برگزار کنند. پسکوف در توضیح علت برگزاری زودهنگام این دیدار گفت: «رؤسای جمهور روسیه و ایران به این نتیجه رسیدند که با توجه به اینکه اکنون فرصت دارند، با وجود دیر بودن وقت، بهتر است همین حالا در فضائی آرام بنشینند و گفت‌وگو کنند.»
اهمیت مشارکت ایران در نشست سران «کشورهای مشترک‌المنافع پلاس»
سخنگوی کرملین یادآور شد که مشارکت ایران در چارچوب  اجلاس«کشورهای مستقل مشترک‌المنافع پلاس»(CIS Plus)، سازوکاری برای گسترش همکاری کشورهای عضو این سازمان با کشورهای خارج از آن، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. او گفت: «این موضوع بدون تردید بسیار مهم است. ایران به چنین ساختارهای همگرایی منطقه‌ای علاقه‌مند است و کشورهای عضو هم از این رویکرد تهران استقبال می‌کنند.»
آمادگی روسیه برای کمک به حل‌وفصل مناقشه پیرامون ایران
لازم به یادآوری است، ولادیمیر پوتین پنجشنبه شب در دیدار با همتای ایرانی خود تأکید کرد: «ما می‌دانیم که ایران تلاش‌های واقعی برای پایان دادن به مناقشه‌ای انجام می‌دهد که نه به تقصیر این کشور، بلکه بدون آنکه ایران مقصر باشد، در منطقه آغاز شده است. 
تهران بار دیگر پیشنهادهای جدیدی برای حل‌وفصل مسالمت‌آمیز اوضاع ارائه داده و مسکو به نوبه خود آماده است، هر آنچه در توان دارد برای کمک به حل‌وفصل این وضعیت انجام دهد.»
رئیس‌جمهور روسیه وضعیت کنونی در خاورمیانه را یک مشکل حاد منطقه توصیف کرد و افزود، مسکو از تلاش‌های واقعی ایران برای پایان دادن به مناقشه در منطقه آگاه است. 
پوتین یادآور شد که روابط مسکو و تهران در مسیری مثبت در حال توسعه است. به گفته وی، حجم مبادلات تجاری بین روسیه و ایران در پایان سال 2025 بیش از 21 درصد افزایش یافت و این روند مثبت در سال 2026 نیز ادامه دارد. وی تأکید کرد، تعاملات دو کشور در چارچوب توافقنامه مشارکت جامع راهبردی ادامه خواهد یافت.