از خصوصيات شهيد پرويز بهارمست چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب كمك به مردم محروم و مستضعف بود و حتي براي ساخت خانه از نظر كارگري هميشه همراهشان بوده در اوايل انقلاب كه در منطقه ضيابر با هماهنگي ديگر برادران به سازماندهی راهپيمایي و مبارزه با ضد انقلاب میپرداخت. شهيد بهارمست پايگاه بسيج را در ضيابر تاسيس کرد و بعد از مدتي بهخاطر اينكه در آن منطقه بسيار فعال بود جهت ورود به سپاه فرا خوانده شد و در اول دی ماه سال 58 به عضویت پايگاه صومعهسرا درآمد. شهيد پرويز بهارمست پهلوان كشتي گيلهمردي بود و مقدار پولي كه بصورت دوران جمع ميكرد به همان شخصي كه از وي شكست میخورد ميداد. برای كمك به فقرا خرج ميكرد او در25 مهرماه سال 59 در شهر سوسنگرد به شهادت رسيد. در جبهه برای رساندن تغذيه به نيروها زير آتش دشمن از خودگذشتگي نشان ميداد.
قسمتی از وصيتنامه شهید؛ من فقط بخاطر اول دين و بعد مملكتم كه وظيفه هر مسلمان است ميجنگم و تا آخرين نفس حسين زمان خويش(امام خميني عزيز) را تنها نخواهم گذاشت و مطمئن هستم كه كاخ صدام يزيد، آن دستنشانده امپرياليسم غرب و سوسيال امپرياليزم شرق را نابود خواهيم كرد. انشاءالله. اميدوارم كه آن اسرائيل كثيف را به رهبري رهبر عاليقدر، امام خميني نابود كرده و آن 12 هزار كودكان معصوم فلسطيني را كه كنيز آن قوم يهودي هستند آزاد سازيم. بعد از شهادت من، از برادراني كه با من در ياري كردن افراد مستضعف در حد امكان كمكي ميکردند خواهش ميكنم راهشان را ادامه بدهند كه خواست اسلام است. بهترين تسليت براي خانواده من گرفتن انتقام خون تمام شهيدان از صدر اسلام تاكنون از دشمن است.
منوی اصلی
ورود اعضا
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: | 2,590 |
---|---|
بازدید دیروز: | 8,179 |
بازدید هفته: | 47,847 |
بازدید ماه: | 224,044 |
بازدید کل: | 27,569,564 |
افراد آنلاین: | 25 |
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
اذان صبح: | |
---|---|
طلوع خورشید: | |
اذان ظهر: | |
غروب خورشید: | |
اذان مغرب: |
تقویم و تاریخ
پنجشنبه ، ۲٤ مهر ۱٤۰٤
Thursday , 16 October 2025
الخميس ، ۲٤ ربيع الآخر ۱٤٤۷
مهر 1404 | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
4 | 3 | 2 | 1 | |||
11 | 10 | 9 | 8 | 7 | 6 | 5 |
18 | 17 | 16 | 15 | 14 | 13 | 12 |
25 | 24 | 23 | 22 | 21 | 20 | 19 |
30 | 29 | 28 | 27 | 26 | ||
آخرین اخبار
ظریف، معمار «وتوی معکوس در شورای امنیت» حالا نسخه «مذاکرات در تمام موضوعات» را میپیچد ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۰٤/۰۷/۲۳
(39 بازدید)
(39 بازدید)
روحانی دوباره با ژست دانای مصلح وارد شد: ملت هنوز زخم «برجام» را فراموش نکرده است ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۰٤/۰۷/۲۳
(57 بازدید)
(57 بازدید)
پاسخ وزارت خارجه به ادعاهای ترامپ در کنست رژیم صهیونیستی: ترور شهید سلیمانی را نه میبخشیم، نه فراموش میکنیم ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۰٤/۰۷/۲۳
(68 بازدید)
(68 بازدید)
فرمانده انتظامی جنوب سیستان و بلوچستان: هشت گروگانگیر مسلح در چابهار دستگیر شدند ۱۴۰۴/۰۷/۲۲ ۰٤/۰۷/۲۳
(114 بازدید)
(114 بازدید)
۶ ۷ - فرازی از وصیت نامه شهید «پرويز بهارمست»: حمایت از مستضعفان از خصوصیات بارز این شهید بود ۱۳۹۶/۰۸/۰۱