یکی از مطالب شنیدنی، برخوردهای آقا با مخالفینشان است که در این قضیه هم حضرت آقا انصافاً یک سعه صدر و یک بزرگواری ویژهای دارند و سینه ایشان از هرگونه کینه و عقده و ناراحتی از هر کس پاک است؛ مثل آینه، صاف است، خدا میداند. من بارها خدمت ایشان، به تناسب وضعیت و مسئولیتم در دفتر و حوزه کاریام، راجع به بعضی از روحانیون با ایشان صحبت کردم. وضعیتشان و گرفتاریهایشان را گفتم که یک توجهی به آنها بکنیم. بعضیها را ایشان شناختند، فرمودند بله، این آقا مثلاً در فلانجا قبل از انقلاب عجب منبرهایی علیه ما میرفت! چه سخنرانیهایی علیه ما میکرد! چه کارها! چون ایشان از ناحیه بخشی از متحجرین در مشهد، حقیقتاً در فشار بودند؛ خودشان یک وقت چنین مضمونی را داشتند که من از ناحیه این متحجرین و مقدسنماها در مشهد، بیشتر تحت فشار و اذیت و آزار بودم تا ساواک! ساواک اینقدر مرا آزار نمیداد.
من یک مورد، سراغ ندارم خدمت ایشان رفته باشم و راجع به یک روحانی یا کسی صحبت کرده باشم و توجهی را از آقا به او خواسته باشم و آقا بفرمایند نه، این جزو مخالفین ما بوده و این با ما نبوده و اعتنا نکنید. من سراغ ندارم. با اینکه زیاد هم رفتم و عمدتاً درباره اینجور افراد سخن گفتم و حضرت آقا فرمودند: «سراغشان بروید و به آنها توجه کنید.»
در سفر مشهد- اردیبهشت سال 86- دیدار علما با ایشان بود. همه علما و برجستگان حوزه مشهد بودند اما آقازاده یکی از آقایان و علمای مشهور مشهد، در جلسه ما نبود. ایشان حواسشان هم جمع است و پرسیدند: «چرا فلانی نبود؟» عرض کردم مثل اینکه ایشان را به خاطر سوابقی که داشته- چون میگفتند مقداری با دستگاه حکومت در زمان طاغوت، ارتباطاتی دارد- دعوتش نکردهاند. حضرت آقا فرمودند: «چرا دعوت نکردند؟» یعنی ایشان اصلاً نسبت به آن افراد که ایشان را اذیت کرده بودند، هیچ در دلشان چیزی ندارند و واقعاً دل پاک و صافی دارند.
*حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی - پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای
منوی اصلی
اوقات شرعی
اوقات شرعی به وقت زنجان
| اذان صبح: | |
|---|---|
| طلوع خورشید: | |
| اذان ظهر: | |
| غروب خورشید: | |
| اذان مغرب: |
آمار بازدید
| بازدید امروز: | 14,504 |
|---|---|
| بازدید دیروز: | 25,108 |
| بازدید هفته: | 55,889 |
| بازدید ماه: | 368,690 |
| بازدید کل: | 30,779,247 |
| افراد آنلاین: | 62 |
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۰ مهر ۱٤۰۵
Monday , 12 October 2026
الاثنين ، ۱ جمادى الأول ۱٤٤۸
| مهر 1405 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ج | پ | چ | س | د | ی | ش |
| 3 | 2 | 1 | ||||
| 10 | 9 | 8 | 7 | 6 | 5 | 4 |
| 17 | 16 | 15 | 14 | 13 | 12 | 11 |
| 24 | 23 | 22 | 21 | 20 | 19 | 18 |
| 30 | 29 | 28 | 27 | 26 | 25 | |
آخرین اخبار
گزارش روز دویست و بیست و پنجم جنگ: ترامپ درمانده در جنگ غرب را به ۳۰۰ هزار تن گازوئیل فروخت! ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(92 بازدید)
(92 بازدید)
گفتوگوی مستقیم رئیس قوه قضائیه با متهمان یکی از پروندههای مهم فساد و ادعای اعمال نفوذ ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(71 بازدید)
(71 بازدید)
مطالبه مردم مبعوث برای پیگیری خونخواهی رهبر شهید و صیانت از حقوق ملت ایران ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(64 بازدید)
(64 بازدید)
فرمانده نیروی زمینی ارتش : تجهیز نیروی زمینی ارتش به سلاحهایی با ۳ ویژگی راهبردی ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(60 بازدید)
(60 بازدید)
بزرگترین میدان نفتی عربستان منهدم شد مرشایمر: هیچ راهی برای شکست ایران و یمن نیست ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(69 بازدید)
(69 بازدید)
آقای ظریف! چرا هر وقت آمریکا کم میآورد شما عملیات انتحاری انجام میدهید؟! ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(70 بازدید)
(70 بازدید)
ولایتی: مشکل آمریکا با انقلاب اسلامی نیست با تمدن ایرانِ قوی و مستقل است ۱۴۰۵/۰۷/۱۸ ۰۵/۰۷/۱۹
(108 بازدید)
(108 بازدید)
۵۹ /۳ - با خورشید انقلاب (خاطراتی از رهبر معظم انقلاب) : دل بیکینه و سعه صدر آقا نسبت به مخالفین ۱۳۹۷/۱۲/۱۱