به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 12,779
بازدید دیروز: 19,516
بازدید هفته: 47,781
بازدید ماه: 85,416
بازدید کل: 29,232,354
افراد آنلاین: 113
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۲۲ تیر ۱٤۰۵
Monday , 13 July 2026
الاثنين ، ۲۸ محرّم ۱٤٤۸
تیر 1405
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۴۲ - حجاب از دیدگاه رهبری : حجاب؛ یعنی پوشش سالم برای حفظ زن ۱۳۹۸/۰۳/۲۹

حجاب از دیدگاه رهبری :

حجاب؛ یعنی پوشش سالم برای حفظ زن 

Image result for ‫حجاب از دیدگاه رهبری‬‎

حجاب برای زن به معنای ذات زن نیست، بلکه به معنای عصمت و حفظ زن است و نه فقط عصمت و حفظ زن، بلکه عصمت و حفاظت زن و مرد هردو ...  حجاب به معنای چادر نیست، اما چادر در نزد ما ایرانی‌ها که زن‌های ما از قدیم داشتند، بهترین نوع حجاب است. بدون چادر هم حجاب ممکن است. حجاب به معنای پوشیدن سالم نه پوشیدنی که از نپوشیدن بدتر است. به تعبیر روایات پوشیده عریان که در عین پوشیدگی مثل انسان برهنه و عریان است، آن پوشیدن به درد نمی‌خورد، حجاب نیست؛ پوشیدن سالم که سر و مو و گردن و بدن و تمام سر تا پای بدن زن را پوشانده باشد. البته صورت و دو دست را بسیاری فقها مستثنی می‌دانند و برخی مستثنی نمی‌دانند و آنهایی هم که مستثنی می‌دانند، به شرطی است که صورت بدون آرایش و ساده باشد.
البته زنهای ایرانی روش چادر را پیدا کرده‌اند که بسیار هم روش خوبی است و هم زیباست و منافی با زیبایی زن نیست و هم حفاظ کامل است.
به هر حال حجاب را چه به شکل ایرانی، چه به شکل عربی، چه به شکل کشورهای دیگر که در هریک از کشورهای اسلامی، زن‌ها یک جور حجاب خود را حفظ می‌کنند، هر جوری که حجاب حفظ بشود، این نظر اسلام تامین شده است، این یکی از پیشگیری‌های اسلام است.
* خطبه‌های نماز جمعه؛ 17 /4 / 1365؛ روزنامه رسالت