به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,043
بازدید دیروز: 6,144
بازدید هفته: 8,187
بازدید ماه: 24,945
بازدید کل: 28,392,898
افراد آنلاین: 40
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۲ بهمن ۱٤۰٤
Sunday , 1 February 2026
الأحد ، ۱۳ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۱۸۶ - فرازی از وصيت‌نامه شهید مدافع حرم حامد جوانی : پیش‌بینی شهادت ۱۳۹۸/۰۴/۰۳
فرازی از وصيت‌نامه شهید مدافع حرم حامد جوانی :
پیش‌بینی شهادت
 
Image result for ‫شهید مدافع حرم حامد جوانی‬‎Image result for ‫شهید مدافع حرم حامد جوانی‬‎
امروز چهارمین سالگرد شهادت شهید مدافع حرم حامد جوانی است. وی در جریان دفاع از حرم آل الله در سوریه مجروح شد و روز چهارم تیر سال 1394 در بیمارستانی در تهران به مقام شهادت دست یافت.

حامد جوانی یکی از جوان‌ترین شهدای مدافع حرم است که شخصیت بی‌بدیل و بابصیرت او هر دل پاک و درجست وجوی حقیقتی را مجذوب خود می‌کند. مروری بر وصیت نامه به جا مانده از وی، گویای سطح بالای خودآگاهی و بصیرت این جوان متولد سال 1369 بود. به طوری که وی در وصیت نامه‌اش پیش‌بینی کرده بود که در آخرین مأموریت به سوریه، به مقصودش یعنی شهادت خواهد رسید.


  فرازی از وصيت‌نامه شهید مدافع حرم حامد جوانی :  «مادرم، بنده ان‌شاءالله در این سفر که به سوریه می‌روم عمودی می‌روم و افقی به ایران باز می‌گردم... پدر عزیزم به دلم افتاده که این آخرین سفر من به سوریه می‌باشد و می‌دانم که شهید خواهم شد لذا از صمیم قلب مرا حلال کنید.‌
ای عاشقان اهل بیت رسول‌الله! من خیلی آرزو داشتم که ۱۴۰۰ سال پیش بودم و در رکاب مولایم امام حسین(ع) می‌جنگیدم تا شهید شوم و حال، وقت آن رسیده که به فرمان مولایم امام خامنه‌ای لبیک گفته و از اهل بیت پیامبر دفاع بکنم؛ لذا به همین منظور عازم دفاع از حرمین به سوریه می‌شوم و آرزو دارم همچون حضرت عباس (ع) در دفاع از خواهر بزرگوارشان شهید بشوم.»

Image result for ‫گل لاله‬‎