به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 1,252
بازدید دیروز: 6,144
بازدید هفته: 7,396
بازدید ماه: 24,154
بازدید کل: 28,392,108
افراد آنلاین: 26
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۲ بهمن ۱٤۰٤
Sunday , 1 February 2026
الأحد ، ۱۳ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۴۰۳ - تاکید اعضای جامعه مدرسین در برخورد با هنجارشکنان عفاف و حجاب ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
تاکید اعضای جامعه مدرسین در برخورد با هنجارشکنان عفاف و حجاب
 
  ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
Image result for ‫تاکید اعضای جامعه مدرسین در برخورد با هنجارشکنان عفاف و حجاب‬‎
اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در جلسه‌ای با مسئولان قضایی قم از مسئولان خواستند در کنار تقویت فعالیت‌های فرهنگی در زمینه عفاف و حجاب، با هنجارشکنان برخورد قاطع کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جامعه مدرسین، دراین جلسه که به ریاست آیت‌الله محمد یزدی رئیس شورای عالی جامعه مدرسین برگزار شد، اعضای این نهاد حوزوی همچنین ضمن قدردانی از اقدام‌های دستگاه قضایی در برخورد قاطع با مفسدان، خواستار تداوم برخوردها با دست‌اندازان به بیت‌المال شدند. رئیس‌کل دادگستری استان قم در ادامه این جلسه بابیان این‌که در دوره جدید قوه قضائیه مبارزه با مفاسد اقتصادی در اولویت فعالیت‌های دستگاه قضا قرارگرفته است، گفت: با اجازه رهبر معظم انقلاب تشریفات قضایی در رسیدگی به پرونده‌های مفاسد اقتصادی برداشته شد و این پرونده‌ها در اسرع وقت در دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی رسیدگی می‌شود. حجت‌الاسلام‌ علی مظفری ابراز کرد: قوانین قوه قضاییه، با حضور علما تدوین ‌شده است، اما در حال حاضر و باوجود شرایط جدید، مشکلاتی در این قوانین دیده می‌شود که لازم است این قوانین مجددا با نظر مراجع معظم و حضور علما بازبینی و به‌روز شود.
دادستان عمومی و انقلاب قم نیز در این جلسه تاکید کرد: مسئولان قضایی قم با تمام قوت جهت برخورد با ناهنجاری‌ها و رفتارهایی که موجب جریحه‌دار شدن عفت عمومی در شهر مقدس قم می‌شود ورود پیدا خواهند کرد.
حجت‌الاسلام‌ حسن غریب با ابراز تاسف از اینکه در برخی موارد ناهنجاری‌های فرهنگی و بی‌حجابی به خانواده‌های مذهبی ورود پیداکرده افزود: علت گرایش برخی دختران به بی‌حجابی، تغذیه فکری نامناسب از طریق فضای مجازی و دیگر رسانه‌های مسموم است که با برگزاری کلاس‌ها و افزایش آگاهی درباره عفت عمومی بسیاری از آن‌ها اصلاح ‌شده‌اند.