به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,582
بازدید دیروز: 6,996
بازدید هفته: 48,574
بازدید ماه: 156,055
بازدید کل: 26,022,758
افراد آنلاین: 16
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
چهارشنبه ، ۱۷ اردیبهشت ۱٤۰٤
Wednesday , 7 May 2025
الأربعاء ، ۹ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۱۴۰ - استفتاء از رهبر معظم انقلاب اسلامی : شرکت در نماز جماعت اداره ۱۳۹۸/۰۸/۲۵

 استفتاء از رهبر معظم انقلاب اسلامی :  

    شرکت در نماز جماعت اداره

  شرکت در نماز جماعت اداره
س) در اداراتی که نماز جماعت دائر می‌باشد، اگر کارمندی بخواهد شرکت کند باید محل کارش را ترک نماید. اگر در موقع بیکاری باشد و لطمه‌ای به کارش نخورد، چه صورتی دارد؟و اگر در موقع شرکت در نماز جماعت در کارش تأخیر کند، چه صورتی دارد؟
ج) به طور کلی با توجه به اهمیّت خاص نمازهای یومیه و تأکید زیادی که بر اقامه نماز در اول وقت شده است و با توجه به فضیلت نماز جماعت، مناسب است مسئولین امر روشی را اتخاذ کنند که کارمندان بتوانند در خلال ساعات کار اداری، نماز واجب را به طور جماعت در اوّل وقت و در کمترین زمان بخوانند، ولی باید به‌گونه‌ای مقدمات این کار را فراهم کنند که نماز جماعت در اول وقت، بهانه و وسیله‌ای برای به تأخیرانداختن کارهای مراجعه‌کنندگان نشود.
استفاده کارمند از موقعیت شغلی خود در معاملات
س) آیا خرید کالا توسط کارمندان دولت با استفاده از اسم و عنوان شغلی و مقام خود و گرفتن تخفیف به این صورت حلال است؟
ج) اگر بر خلاف قوانین و مقررات باشد، جایز نیست.
فسخ معامله به‌جهت مصادره‌‌ای بودن زمین
س) آپارتمانی خریده و ۸۰% قیمت آن را پرداخته و در آن سکونت کرده‌ام، فروشنده مصادره‌ای بودن زمین آپارتمان مورد معامله را در موقع تنظیم مبایعه نامه مخفی کرده و آپارتمان را به عنوان و قیمت غیر مصادره‌ای فروخته است. نظر به اینکه در موقع تنظیم بیع‌نامه موضوع مصادره‌ای بودن زمین آپارتمان را از فروشنده سؤال کرده‌ام، آیا می‌توانم معامله را فسخ نمایم؟ حکم چنین معامله‌ای چیست؟
ج) در فرض سؤال، هم از باب عیب (اگر مصادره‌ای بودن عرفا عیب محسوب شود)  و هم از باب غبن (اگر مغبون شده باشید)، حق فسخ دارید.