به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,139
بازدید دیروز: 6,144
بازدید هفته: 8,283
بازدید ماه: 25,041
بازدید کل: 28,392,994
افراد آنلاین: 34
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۲ بهمن ۱٤۰٤
Sunday , 1 February 2026
الأحد ، ۱۳ شعبان ۱٤٤۷
بهمن 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
302928272625
آخرین اخبار
۴۹۵ - مجلس خبرگان: کشتار مسلمانان در هند دسیسه دولت‌های استعمارگر است ۱۳۹۸/۱۲/۲۰
مجلس خبرگان:
کشتار مسلمانان در هند دسیسه دولت‌های استعمارگر است
 
۱۳۹۸/۱۲/۲۰
 
 
مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای، ضمن تقبیح کشتار مردم و تخریب مساجد و اماکن مذهبی مسلمانان هندوستان توسط هندوهای افراطی، خواستار اقدام مناسب دولت هند در قبال حمایت از شهروندان مسلمان این کشور شد.
در بیانیه مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان شده است: اخبار ناگوار و تصاویر جانسوزی که از وضعیت خونبار مسلمانان مظلوم هند به‌صورت حداقلی، مخابره می‌شود بسیار ناراحت‌کننده و قلب هر انسان آزاده‌ای را می‌فشارد. دردآورتر آنکه این جنایات فجیع که مسبوق به سابقه نیز هست این‌بار پس از سفر رئیس‌جمهور آمریکای جنایتکار به این کشور با شدت بیشتر و در بایکوت رسانه‌ای مدعیان حقوق بشر در حال انجام است «قَالَتْ إِنَّ الْمُلُوكَ إِذَا دَخَلُوا قَرْیَهًًْ أَفْسَدُوهَا وَجَعَلُوا أَعِزَّهًَْ أَهْلِهَا أَذِلَّهًًْ  وَكَذَلِكَ یَفْعَلُونَ» (نمل 34)
در ادامه این بیانیه تصریح شده است: مجلس خبرگان رهبری، ضمن تقبیح کشتار مردم و تخریب مساجد و اماکن مذهبی مسلمانان هندوستان از دولت این کشور می‌خواهد با اتخاذ تدابیر مناسب، هرچه سریع‌تر به این موضوع خاتمه داده و جلوی
شعله‌ور شدن آتش تفرقه توسط عده‌ای افراط‌گرا که با تحریک و دسیسه سرویس‌های جاسوسی دولت‌های استعمارگر علیه مسلمانان مظلوم آن کشور دست به اقدامات خشونت‌بار می‌زنند را سد نماید تا شهروندان مسلمان نیز بتوانند در کنار پیروان سایر ادیان و مذاهب، آزادانه به زندگی و فعالیت مسالمت‌آمیز خود ادامه دهند.