به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 2,419
بازدید دیروز: 7,987
بازدید هفته: 10,406
بازدید ماه: 124,137
بازدید کل: 28,043,825
افراد آنلاین: 27
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱۶ آذر ۱٤۰٤
Sunday , 7 December 2025
الأحد ، ۱۶ جمادى الآخر ۱٤٤۷
آذر 1404
جپچسدیش
7654321
141312111098
21201918171615
28272625242322
3029
آخرین اخبار
۵۵۲ - سردار دهقان: ترامپ مجرم است مطلقاً با او مذاکره نمی‌کنیم ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
سردار دهقان: ترامپ مجرم است مطلقاً با او مذاکره نمی‌کنیم
 
۱۳۹۹/۰۴/۰۲
سردار دهقان: حاج قاسم در دنیا به‌عنوان دیپلمات هم پذیرفته شده بود ...
سردار دهقان مشاور نظامی مقام معظم رهبری با رد هرگونه مذاکره با دولت ترامپ، گفت که وی «مجرم» است و سیاست‌های منطقه‌ای ایران ادامه خواهد داشت.
مشاور نظامی رهبر انقلاب در گفت‌و‌گویی هرگونه مذاکره درخصوص سامانه‌های موشکی را رد کرد و گفت که سیاست‌های منطقه‌ای ایران ادامه خواهد یافت.
وی به شبکه الجزیره گفت که ترامپ، رئیس‌جمهور نیست، بلکه «مجرم» است و هرگونه تحرکی در آب‌های خلیج فارس از سوی آمریکا علیه ایران با «پاسخ همه‌جانبه» مواجه خواهد شد. سردار دهقان در بخش دیگری از سخنان خود به بحران لیبی اشاره کرد و گفت که سخنانی که در خصوص کمک ایران به نیروهای «خلیفه حفتر» زده می‌شود، «مضحک» است. وی افزود: «ما از دولت وفاق ملی لیبی که از سوی جوامع بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است، حمایت می‌کنیم و خواستار حل و فصل سیاسی بحران هستیم.»
مشاور نظامی رهبر انقلاب از دولت سعودی نیز خواست تا به شکست خود در جنگ علیه یمن اعتراف کرده و سیاست جدیدی را در پیش بگیرد. او جنگ یمن را یک ماجراجویی نظامی بیهوده دانست که مسئولیت آن بر گردن دولت سعودی است.
به گزارش فارس، وی با بیان اینکه تهران آماده گفت‌و‌گو با عربستان سعودی بدون پیش‌شرط است؛ درخصوص رابطه ایران و امارات متحده عربی نیز گفت که این روابط شاهد بهبودی بود اما ابوظبی مواضع خود را در قبال ایران تغییر داد.