به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3
بازدید دیروز: 13,053
بازدید هفته: 26,099
بازدید ماه: 133,580
بازدید کل: 26,000,285
افراد آنلاین: 40
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
یکشنبه ، ۱٤ اردیبهشت ۱٤۰٤
Monday , 5 May 2025
الاثنين ، ۷ ذو القعدة ۱٤٤۶
اردیبهشت 1404
جپچسدیش
54321
1211109876
19181716151413
26252423222120
3130292827
آخرین اخبار
۲۴۰ - دو جانباز ۷۰ درصد حاج محمد محمدی‌کیا و جواد اسماعیل زاده به همرزمان شهید خود پیوستند ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
دو  جانباز ۷۰ درصد حاج محمد محمدی‌کیا و جواد اسماعیل زاده
 
به همرزمان شهید خود پیوستند
 
  ۱۳۹۹/۰۹/۰۲
جانباز سرافراز «حاج محمد محمدی کیا» به کاروان شهدا پیوستشهادت یک جانباز ۷۰ درصد - ایسنا
جانبازان حاج محمد محمدی‌کیا و جواد اسماعیل زاده به همرزمان شهیدشان پیوستند.
به گزارش ایرنا، «حاج محمد محمدی‌کیا» جانباز سرافراز
۷۰ درصد هشت سال دفاع مقدس که در عملیات‌های خیبر و کربلای ۱۰ مورد اصابت ترکش قرار گرفته و شیمیایی شده بود، پس از ۳۷ سال بر اثر جراحات وارده در سن ۸۱ سالگی به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت رسید.
مراسم تشییع این شهید گرانقدر  از مسجد اعظم واقع در ملک شهر خیابان مطهری به سمت گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.
همچنین جانباز ۷۰ درصد مشهدی جواد اسماعیل زاده، سحرگاه دیروز به دلیل عارضه تنفسی ناشی از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در بیمارستان رضوی این شهر به شهادت رسید.
معاون درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: این اسوه مقاومت متولد سال ۱۳۳۸ بود که در تاریخ ۱۹ اسفند ماه سال ۶۶ به درجه جانبازی نائل آمد.
جواد غلامپور، قطع عضو و آسیب‌دیدگی اعضای داخلی شکم را عارضه اصلی مجروحیت این شهید گرانقدر عنوان کرد و گفت: پیکر مطهر این شهید دیروز در قطعه شهدای بهشت رضا(ع) مشهد به خاک سپرده  شد.
Image result for ‫گل لاله‬‎