به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 3,179
بازدید دیروز: 3,598
بازدید هفته: 24,174
بازدید ماه: 34,255
بازدید کل: 27,660,957
افراد آنلاین: 18
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۸ آبان ۱٤۰٤
Thursday , 30 October 2025
الخميس ، ۸ جمادى الأول ۱٤٤۷
آبان 1404
جپچسدیش
21
9876543
16151413121110
23222120191817
30292827262524
آخرین اخبار
1500 - جهانگیری 96: به همه اهداف‌مان در برجام دست یافتیم جهانگیری 99: از اجرای برجام منفعت خاصی نبردیم! ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
جهانگیری 96: به همه اهداف‌مان در برجام دست یافتیم
 
جهانگیری 99: از اجرای برجام منفعت خاصی نبردیم!
 
  ۱۳۹۹/۰۹/۱۱
برجام - مشرق نیوز
معاون اول رئیس‌جمهور در نوزدهمین اجلاس شورای نخست‌وزیران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای گفت: ایران منفعت قابل‌توجهی از اجرای برجام نبرده است!
وی در این اجلاس که به میزبانی کشور هند و از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: با پایان جنگ سرد، چند جانبه‌گرایی از سوی برخی از کشورها به‌ویژه آمریکا با چالش جدی مواجه شده است. برجام که به‌عنوان یکی از دستاوردهای مهم دیپلماسی بین‌المللی دهه اخیر است، به رغم رویکرد برجام ستیزانه و خروج غیرقانونی دولت ‌ترامپ و اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشور ما و بی‌عملی کشورهای اروپایی عضو، به واسطه سیاست صلح‌طلبانه و صبر راهبردی ایران و با حمایت اعضای جامعه بین‌المللی، از جمله اعضای سازمان همکاری شانگهای و البته با مقاومت ملت بزرگ ایران تاکنون پایدار مانده است. هر چند ایران منفعت قابل‌توجهی از اجرای آن نبرده است اما همچنان برای تقویت رویکرد چند جانبه‌گرایی، درصدد بازگشت توازن و تعادل در انجام تعهدات طرفین به این توافق بین‌المللی است.
اظهارات معاون اول رئیس‌جمهور در حالی است که وی در جریان مناظره‌های انتخاباتی سال 95 گفته بود: «به همه اهدافمان در برجام دست یافتیم»!
اسحاق جهانگیری که به‌عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری 96 در مناظره‌های انتخاباتی حضور داشت در 12 اردیبهشت ماه سال 96، در برنامه «با دوربین» شبكه یك سیما گفت: فكر نمی‌كردند برجام و توافقی حاصل شود ولی با انتخاب یك تیم قوی دیپلماتیك توافق هسته‌ای صورت گرفت. رئیس‌جمهوری در این‌باره وقت گذاشت. ما به همه اهداف‌مان در برجام رسیدیم. ما ایران‌هراسی را به ایران دوستی تبدیل كردیم و ریسك‌های مهمی ‌را از ایران دور كردیم.
وی همچنین گفته بود: دنیا عاشق كار كردن با ایران شده‌ و ما شاهد هجوم هیئت‌های شرق و غرب به ایران هستیم. برای برجام مدیران بزرگ تصمیم گرفتند اما مگر می‌توان گفت كه به دوران تحریم بازگردیم.