به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 6,012
بازدید دیروز: 10,631
بازدید هفته: 58,968
بازدید ماه: 315,685
بازدید کل: 26,913,509
افراد آنلاین: 13
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۳۰ مرداد ۱٤۰٤
Thursday , 21 August 2025
الخميس ، ۲۷ صفر ۱٤٤۷
مرداد 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
31302928272625
آخرین اخبار
۴۶ - محسن رضایی: سلاح استفاده شده در ترور شهید فخری‌زاده متعلق به ناتو است ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
محسن رضایی:
 
سلاح استفاده شده در ترور شهید فخری‌زاده متعلق به ناتو است
 
    ۱۳۹۹/۰۹/۱۹
از ملانصرالدین تا محسن رضایی / وعده عجیب هر ایرانی 50هزار دلار! |  اعتمادآنلاین
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره نحوه به شهادت رسیدن شهید محسن فخری‌زاده گفت: سلاح استفاده شده در ترور شهید فخری‌زاده مورد استفاده سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است.
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست خبری در ساختمان مرکزی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره گزارش رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درباره امنیت کشور و به‌ویژه شهادت دانشمند هسته‌ای کشورمان شهید محسن فخری‌زاده گفت: سرلشکر باقری درباره شهادت شهید فخری‌زاده گفت که سرویس‌های اطلاعاتی و تروریستی در ۱۰ سال اخیر بارها به‌دنبال ترور این شهید بودند اما موفق نمی‌شدند اما در اقدام اخیر با استفاده از فناوری‌های جدید و تیربار هوشمند لیزری که با ماهواره کار می‌کرد و همچنین اطلاعات دقیقی که از مسیر حرکت و انحراف از جاده اصلی تهران به سمت آبسرد صورت گرفت، دست به این اقدام زدند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شلیک با تیربار صدا خفه‌کن انجام شد و وقتی تیرها شلیک می‌شد هم محافظان و هم خود شهید و خانواده شهید صدای گلوله را نمی‌شنیدند بنابراین توانستند او را به شهادت برسانند.
به گزارش ایرنا، رضایی خاطرنشان کرد: تلاش‌هایی که برای یافتن عاملان صورت گرفته است. سرلشکر باقری توضیح دادند پیشرفت‌های خوبی را به او گزارش داده‌اند و بنابر اعلام سرلشکر باقری سلاح استفاده در ترور شهید فخری‌زاده مورد استفاده ارتش ناتو است.