به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
آمار بازدید
بازدید امروز: 4,525
بازدید دیروز: 12,463
بازدید هفته: 75,643
بازدید ماه: 57,587
بازدید کل: 29,991,247
افراد آنلاین: 41
تقویم و تاریخ
پنج‌شنبه ، ۰۵ شهریور ۱٤۰۵
Thursday , 27 August 2026
الخميس ، ۱٤ ربيع الأول ۱٤٤۸
شهریور 1405
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
39 - شهادت ۵ مدافع سلامت در سیستان و بلوچستان ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
شهادت ۵ مدافع سلامت در سیستان و بلوچستان
 
   ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
 

از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون پنج نفر از مدافعان سلامت سیستان و بلوچستان در مسیر خدمت به بیماران کرونایی به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری برنا ، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این خبر گفت: سه نفر از این شهدا جزو کادر درمان بیمارستان نبی اکرم (ص) زاهدان ، یک نفر جزو بهورزان شهرستان میرجاوه و یکی دیگر هم از متخصصان منطقه سیستان است که بر اثر ابتلاء به کرونا به شهادت رسیدند.

میری با بیان اینکه کادر درمان حدود ۶ ماه درگیر بیماری کرونا است افزود : ضرورت دارد مردم با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بویژه استفاده از ماسک و دوری از تجمعات به کادر درمان کمک کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم در خصوص روند ابتلاء به کرونا در سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۱۲ هزار و ۳۱۴ نفر به کرونا مبتلاء شده‌اند.

هاشمی شهری افزود: در شبانه‌روز گذشته هم ۴۱ نفر به این بیماری مبتلاء شده و یک نفر هم جان باخته است.

 

وی همچنین گفت: اکنون ۱۶۴ بیمار تنفسی در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان بستری هستند که آزمایش کرونای ۷۰ نفر از آنها مثبت است.