به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 9,482
بازدید دیروز: 11,271
بازدید هفته: 39,694
بازدید ماه: 150,752
بازدید کل: 26,511,083
افراد آنلاین: 7
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
دوشنبه ، ۱۶ تیر ۱٤۰٤
Monday , 7 July 2025
الاثنين ، ۱۲ محرّم ۱٤٤۷
تیر 1404
جپچسدیش
654321
13121110987
20191817161514
27262524232221
31302928
آخرین اخبار
1677 - موفقیت واکسن ایرانی «برکت» در خنثی کردن «کرونای انگلیسی»۱۳۹۹/۱۱/۱۱
پس از بررسی‌های آزمایشگاهی اعلام شد
 
موفقیت واکسن ایرانی «برکت» در خنثی کردن «کرونای انگلیسی»
 
۱۳۹۹/۱۱/۱۱

Magiran | روزنامه کیهان (1399/11/12): پس از بررسی های آزمایشگاهی اعلام شد: موفقیت  واکسن ایرانی «برکت» در خنثی کردن «کرونای انگلیسی»
 

به گزارش خبرگزاری میزان، حسن جلیلی در جمع خبرنگاران موفقیت واکسن کرونای تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام بر روی ویروس انگلیسی کرونا را رسما اعلام کرد و افزود: پس از شیوع ویروس جهش یافته کرونا موسوم به کرونای انگلیسی، از طریق وزارت بهداشت نمونه‌ای از این ویروس جهش‌یافته که قدرت سرایت آن ۷۰ درصد بالاتر از کرونای معمولی است را دریافت کردیم و دراختیار محققان دارویی ستاد اجرایی قرار
دادیم.
جلیلی ادامه داد: از آنجا که یکی از قابلیت‌های هر واکسن اثرگذاری باید این باشد که بتواند بدن افراد را در برابر جهش‌های انجام گرفته بر روی ویروس ایمن کند، پلاسمای خون سه داوطلب اولی که واکسن «کوو ایران برکت» را دریافت کرده بودند را با این ویروس مورد امتحان و آزمایش قرار ‌دادیم.
وی اظهارداشت: این سه داوطلب در دو مقطع واکسن را دریافت کرده‌اند و لذا انتظار می‌رود که پلاسمای خون آنها ایمنی کافی را برای مقابله با ویروس پیدا کرده باشد. آزمایش‌های انجام گرفته نشان داد که واکسن ایرانی با موفقیت کامل، توانسته ویروس جهش‌یافته را بطور کامل خنثی کند.
خستگی از تنمان خارج شد
عضو ستاد ملی مبارزه با کرونا و مسئول تیم نظارت بر فاز مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت نیز درخصوص موفقیت جدید واکسن ایرانی گفت: امروز شنیدن این خبر همه ما را خوشحال کرد.
مینو محرز افزود: ویروس انگلیسی برای همه ما تبدیل به یک دغدغه جدی شده بود که آیا واکسن تولیدشده فقط قدرت خنثی کردن کرونای معمولی را دارد یا قادر خواهد بود که این ویروس خطرناک را هم از پا درآورد که خدا را شکر امروز این خبر خوب اعلام شد و خستگی را از تن‌ ما و همه تیم اجرایی واکسن و تیم درمان و سلامت کشور درآورد.