به وب سایت مجمع هم اندیشی توسعه استان زنجان خوش آمدید
 
منوی اصلی
آب و هوا
وضعیت آب و هوای زنجان
آمار بازدیدها
بازدید امروز: 4,070
بازدید دیروز: 8,554
بازدید هفته: 65,580
بازدید ماه: 322,297
بازدید کل: 26,920,118
افراد آنلاین: 128
اوقات شرعی

اوقات شرعی به وقت زنجان

اذان صبح:
طلوع خورشید:
اذان ظهر:
غروب خورشید:
اذان مغرب:
تقویم و تاریخ
جمعه ، ۳۱ مرداد ۱٤۰٤
Friday , 22 August 2025
الجمعة ، ۲۸ صفر ۱٤٤۷
مرداد 1404
جپچسدیش
321
10987654
17161514131211
24232221201918
31302928272625
آخرین اخبار
109 - دومین شهید مدافع سلامت سید مهدی صفابین در استان سمنان آسمانی شد۱۳۹۹/۱۰/۲۰

 

دومین شهید مدافع سلامت سید مهدی صفابین

در استان سمنان آسمانی شد

۱۳۹۹/۱۰/۲۰

Image result for مرحوم صفابین

به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان شامگاه شنبه پیام تسلیتی به این مناسبت اعلام کرد. 

در متن پیام نوید دانایی آمده است: مشیت الهی بر این تعلق گرفته کـه بهار فرحناک زندگی را خزانی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفه آفرینش در فراخنای بی کران هستی و یگانه راز جاودانگی اوست.

در ادامه این پیام آمده است: با نهایت تأسف و تأثر عروج ناگهانی و آسمانی سید مهدی صفابین از همکاران گرامی واحد حفاظت فیزیکی دانشگاه که در ایام شیوع و بروز بیماری کرونا همگام و همراه با مدافعان سلامت با این ویروس مبارزه نمود، ما را در غمی بزرگ نشاند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان در این پیام نوشت: اینجانب ضمن ابراز صمیمانه‌ترین همدردی‌ها، این ضایعه غم انگیز را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به ویژه ریاست و کارکنان دانشکده پیراپزشکی و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و برای ایشان علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسألت دارم.

به گزارش ایرنا، اولین شهید مدافع سلامت استان سمنان، شهید اکبر ناظری‌پور از بهکاران بیمارستان کوثر سمنان بود.

برچسب‌ها ویروس کرونا سمنان شهید شهدا دانشگاه های علوم پزشکی بهداشت و سلامت